el.aciz' Alıntı:Dosyanı eklersen bakalım.
Kolonlarda problem vardır.
Yanlış veri biçimi olarak özetleyim.
nitrogen' Alıntı:el.aciz' Alıntı:Dosyanı eklersen bakalım.
Kolonlarda problem vardır.
Yanlış veri biçimi olarak özetleyim.
Teşekkür ederim veri biçiminde hata varmış çözdüm :s
eka7a' Alıntı:eklediğiniz dillerin ID lerini doğruluğunun veritabanından bakınız ya da bir ürünü tüm dillerde ve tüm özellikleri ekleyerek ekleyiniz ve bu ürünün çıktısına bakarak çoğaltınız.
1.5.1'de sorunsuz çalışmakta. Emeğiniz için teşekkürler. Fakat anlamadığım bir şekilde raporları bozdu. İsimleri aşağıdaki gibi oldu ve yetkin bulunmamakta demekte. Yetki ayarlarında da yer almadıkları için müdahele edemedim ve görüntüleyemedim.ea430' Alıntı:Modül Problemsiz Bir Şekilde Çalışmaktadır Arkadaşlar.
Problem yaşıyan Arkadaşlar Ekteki Dosyaları indirip Yüklesinler.
Eka7a Üstadımızın Söylemiş Olduğu Değişikleri Tarımca Yapılmıştır ve Tekrardan O işlemi yapmanıza gerek Yokdur.
Özet: Dosyaları İndirin ve opencartın kurulu olduğu alana atın ve çıkan uyarıda üzerine yazdırın seceneğini yaparak devam edebilirsiniz. ve dosyalar ftp yüklendikten sonra yönetim panelinden gereklik izinleri vermeniz yeterlidir.
Modül.
1.5.0
1.5.1
1.5.2
1.5.3
1.5.4
hepsinde tets edilmiştir ve calışmaktadır.
ayrıca değişiklik yapmış olduğum dosyalarda güncel sürüm olan 1.5.4'te aittir bu nedenle günül rahatlığıyla kullanın ve kendim şuan kuallanıyorum
Sevgilerle.
anti91' Alıntı:Bana içeri aktarırken örnek excel şablonu lazım nerden bulacagım. export yaptıgımı düzenleyip import deneyim dedim hata aldım.
Uploaded file is not a valid spreadsheet file or its values are not in the expected formats!
Anlayamadıgım parça parça ürün ekliyeceğim mesela bugun 1000 yarın 500 gibi her ürün eklediğimde siteden export alıp ekliyeceğim ürünleri ona ekliyeyip mi import yapacagım. Yoksa her ürün ekleme için sıfır bir excel içinde mi ürünlerimi ekliyeceğim.
Bu arada eklenti çalısıyor.