dahaekonomik' Alıntı:
Arkadaşlar ben 1,4 versiyonda bu modülü kullandım ancak söyle bir sıkıntı vardı diyelimki ilk ürün güncellemesi yapılıyor ancak daha sonra ikinciye ürün güncellemesi yapıldıgında ilk yaptıkları siliniyor bu modüldede aynı sorun varmı acaba teşekkürler
evet var. yapmışolduğunuz değişiklikler anında sunucu üzerinmden değişmektedir zadece ek özellikler hariç onun dışında xml hangi değişikliği yapıyorsanız ve sunucuya nasıl gönderdiyseniz onları görüyorsunuz.
nurikalkan' Alıntı:
hata düzeldi ama dosyaları anadizine attım ama sisteme herhangi birşey eklenmedi.7500 ürünü nasıl ekliyoruz onu anlamadım
www.denizsarf.com
nereye bakarak eklenip eklenmediğini soyliyorsunuz.?
şuan 22bin üzerin de ürün ekleniyor bu modülle tek sıkıntı yüklerken biraz zaman alıyor oda sunucunuz varsa zaman aşamasını engellemek için ayarlarınızı yaptığınız takdirde bir problem yaşanmıyor artık.
sistem çok basit vermiş olduğum veya eka7a arkadaşımız anlatmış ve paylaşmış olduğu uygulamaları yapın yönetim panalinden önce export yapın ürünlerinizi ekleyin daha sonrada import işlemini yapın bunda anlaşılmıyacak bişey yok .
size önerim: sitenizde ürün varsa onların bir database yedeğini alın daha sonra sistemi öğrenmek için biraz sistemi inceleyin ve bası testler yapın sonra gerisi geliyor zaten.
ufak bir hatırlatma daha, özellikler bölümüne görsellik içren içerik paylaşmayın aksi takdirde xml'de okunmayan içerik olarak algılanıp sonra mod. işe yaramıyor.
iyi günler.