osdem66
OpenCart-TR
muzorotti' Alıntı:Herkes bir şeyler yazar... Yorum yapamaz...
bu gerçekten çok kırıcı yoruma açılmış bir web sayfası için, eskilerin birbirlerini korumasını anlayabiliyorum ama doğruları taraf tutmadan yazmalı insan.
*Not: Bu forumun ( işlenen e-ticaret ama) kuruluş amacının sadece ticaret yapmak için olduğunu sanmıyorum.
Dğerli Kardeşim Muzorotti..
'Herkes bir şeyler yazar yorum yapamaz" dan kasıt herkes bir şeyler yazar ama yprum yapmasını bilmez demekanlamında kullanılmıştır siz aynı konuda başka bir mesajımıda gene kendinize göre anlamıştınız bu sizin işinize geldiği gibi anlamk itesiğinizdne kaynaklanıyor sanırım..Bu forum da işlenen e-ticaret evet ama amcının ticaret olmadını söylüyorsunuz siz premium üyeliğim( ücretini ödeyerek forumda acılmış bir imkanı kullanıyorum bana özel bir şey degil herkes kullanabilir) dışında benim 400 den fazla hangi mesajımda ticaret yaptıgımı söyleyebilirmisiniz sanki ben cıkıp pazar satıcıları gibi gel kardeşim temaya gel dermişim gibi haksızca yazabiyorsunuz sze sorarım kaç kişiye hangi konuda yardımınız oldu bu forumdaki ama benim mesajlarımı bir okuyun lütfen....kime illa gel sana tema satayım yada ne bilim buna benzer bir şey söylemişim.. siz tema yapıp modül yapıp satışa koydunuzda hayır koyamasınızmı dendi..
Gene ayrıca burası evet e-ticaret işeleniyor ama kusura bakmada burada o temaları alanlar ne yapıyorlar amme hizmetimi veriyorlar onlarda ticaret yapıyorlar değilmi..Ayrıca bu forumda kendisi tarafından tasarlanıp ücretsiz paylaşılan nerde ise son 5 temanın 3 tanesi bana aittir bilginize..sizin ne paylaşımınız var ki "bu forumun amacı sadece ticaret yapmak degildir" diyerek bu şekilde yargılıyabiliyorsunuz birilerini..belkide benim paylaştıgım temaları ve mod coktan pc nize indirip belkide bir sitede kullandınız bu yaptıgınız resmen haksızlık..
Son olarak artık bu konu canımı sıkmaya başladı kimseyi kırmak istemiyorum Kalkmış adamın biri 3 gündür benim bu konuyu irdeleyip duruyor benim sitem kayık benim sitem kalabalık benim sitem dandik kardeşim niye dandik bir siteyi 3 gündür malzeme yapıyorsun kendine varsa icratın göster bizde görelim hayret bir şey ya.. yeter artık be yeter.. haddini bil.. Forum yönetimi lütfen bu konuyu tamamen siliniz...herkese selametle..