RE: Paypal kredi kartı ödeme hatası!
ayhanrv' Alıntı:
merhaba.
api kullanıcı adı şifresi ve imzayı güncelleyip paypal kredi kartı ile ödeme modülünü aktif ettim. paypal hesabımdan paypal express ayarlarınıda ayarladım. paypal hesabım premier ve onaylı. ancak sitemden kredi kartı ile denemek için ödeme yapıyorum ancak şöyle bir hatayla karşılaşıyorum "security header is not valid" bu sorun nedir nasıl çözülebilir?
Test modu kısmını evete getirdiğinizde o sorun ortadan kalkıyor, ama bu sefer de kart bilgilerini giriyorsunuz''Lütfen Bekleyiniz'' çıkıyor..
Bu konuda okuduğum kadarı ile Türkiyeyi desteklemiyor denmiş, Müşteri adresi Türkiye olunca desteklemiyor denmiş, ben adresi İngiltere yazdım, Amerikan Expess kart kullandım durum yine, değişen bir şey yok yani
Yani Kısacası ve çözebildiğim kadarı ile Paypal ile Kredi Kartlı alışveriş pek mümkün görünmüyor. Başka bir ayarları mutlaka olması lazım ancak bizler çözemiyoruz maalesef..
Son olarak ta kendi düşüncelerimi iletmek istiyorum. Sanal Pos Alamıyoruz (Bankalar çok zorluk çıkarıyor), Paypal'dan ayarları beceremiyoruz (nasıl bir sistemse artık), 2checkout'u inceledim o da bütün ayarları yapmama rağmen olmadı diyebilirim (Yabancı sitelerde her ne kadar işlemi çözseniz de sizin ülkenize temkinli yaklaşıyorlar), Paypal ve Moneybookers sistemleri var ama Türkiye'de kaç kişinin Paypal'dan ve Moneybookers'tan anladığı var ki.. Havale desek bankalarda hesabı olan kaç kişi uğraşıp internet bankacılığı ile anında havale yapabiliyor ki. Kapıda Ödeme sistemi de son derece riskli bir sistem, gönderdiğiniz her 5 üründen 2'si geri dönse (başıma geldi, ya adres yanlış veriliyor, ya başkası kapıyı açıyor parayı vermiyor, ya da başka bir sebep mutlaka çıkıyor) bütün kazancınız o kargolara ödediğiniz ücretlere gider..
Kısacası bir alışveriş sitesinde Kredi Kartlı alışveriş olmadığı sürece satış yapmanız çok olanaksız görünüyor, bu işleri artık bırakmamız gerekiyor sanırım..
Çünkü insanlara Kredi kartı kullandıramadığınız sürece insanların gelip sizden alışveriş yapmasını beklemek biraz abes kaçıyor..