osdem66
OpenCart-TR
Merhaba arkadaşlar sehir degiştirmem sebebiyle yeni yere yerleşmem internet bağlatmam falan derkenyaklaşık 10 gün gibi bir süre forumdan uzak kalacagım gider ayak sizlerle kampanyalı ürünler modülüne kampaya geri sayım süresi nasıl ekleyebilceginizi kısaca anlatmaya calışacagım...
1.5.1.x versionda sadece kampanyalı ürünler modülünde çalışır daha doğrusu diğer modüllerde denemedim istiyorsanız siz deneyebilirisiniz...
catalog-view-theme-sizintemanız-module-special.tpl acınız
Bul:
Altına Ekle
Bul
Bununla Değiştir:
Daha sonra
aşağıdaki kodu modül dosyası kodları arasnda görünmesini sitediginiz bir yere ekleyiniz veya Örneğin Ben buraya ekledim bulun bu kodu:
Üstüne ekleyin
catalog/language/turkish/module/special.php aç
bul:
üstüne Ekle
catalog/model/catalog/product.php aç
bul
öncesine ekle
Son olarak aşağıdaki ekli dosyayı catalog/view/javascript/jquery/ klasörüne atınız ve güle güle kullanınız CSS bilginizle görüntüsünü istediginiz şekilde düzenleyebilrisiniz..soru ve sorunlarınızı buradan yazarsanız ben olamasam bile yardımcı olacak arkadaşlar cıkacaktır...en kısa sürede tekrar aranızda olmak ümidiyle şimdilik hoşkalın...
Sonuç:
1.5.1.x versionda sadece kampanyalı ürünler modülünde çalışır daha doğrusu diğer modüllerde denemedim istiyorsanız siz deneyebilirisiniz...
catalog-view-theme-sizintemanız-module-special.tpl acınız
Bul:
Kod:
<div class="box">
Kod:
<script type="text/javascript" src="catalog/view/javascript/jquery/countdown.js"></script>
Kod:
<?php foreach ($products as $product) { ?>
Kod:
<?php $i=-1; foreach ($products as $product) { $i++ ?>
aşağıdaki kodu modül dosyası kodları arasnda görünmesini sitediginiz bir yere ekleyiniz veya Örneğin Ben buraya ekledim bulun bu kodu:
Kod:
<div class="cart"><a onclick="addToCart('<?php echo $product['product_id']; ?>');" class="button"><span><?php echo $button_cart; ?></span></a></div>
Üstüne ekleyin
Kod:
<?php
$date = $this->model_catalog_product->getSpecialStartDate();
$endDate = str_replace('-',' ',$date[$i]["date_end"]);
$ymd = explode(" ", $endDate);
?>
<div style="float:left; padding-left:10px; color:#666; font-size:10px;" class="countdown<?php echo $i ?> timer"></div>
<script type="text/javascript">
$(function () {
$('.countdown<?php echo $i ?>').countdown({ until: new Date(<?php echo $ymd[0] ?>,<?php echo $ymd[1] ?>-1 , <?php echo $ymd[2] ?>),compact: true,description: ' <?php echo $this->language->get('text_left'); ?>'});
});
</script>
catalog/language/turkish/module/special.php aç
bul:
Kod:
?>
üstüne Ekle
Kod:
$_['text_left'] = '<span class="left">Kaldı</span>';
catalog/model/catalog/product.php aç
bul
Kod:
}
?>
Kod:
public function getSpecialStartDate() {
if ($this->customer->isLogged()) {
$customer_group_id = $this->customer->getCustomerGroupId();
} else {
$customer_group_id = $this->config->get('config_customer_group_id');
}
$query = $this->db->query("SELECT ps.date_start,ps.date_end FROM " . DB_PREFIX . "product_special ps LEFT JOIN " . DB_PREFIX . "product p ON (ps.product_id = p.product_id) LEFT JOIN " . DB_PREFIX . "product_to_store p2s ON (p.product_id = p2s.product_id) WHERE p.status = '1' AND p.date_available <= NOW() AND p2s.store_id = '" . (int)$this->config->get('config_store_id') . "' AND ps.customer_group_id = '" . (int)$customer_group_id . "' AND ((ps.date_start = '0000-00-00' OR ps.date_start < NOW()) AND (ps.date_end = '0000-00-00' OR ps.date_end > NOW()))");
return $query->rows;
}
Son olarak aşağıdaki ekli dosyayı catalog/view/javascript/jquery/ klasörüne atınız ve güle güle kullanınız CSS bilginizle görüntüsünü istediginiz şekilde düzenleyebilrisiniz..soru ve sorunlarınızı buradan yazarsanız ben olamasam bile yardımcı olacak arkadaşlar cıkacaktır...en kısa sürede tekrar aranızda olmak ümidiyle şimdilik hoşkalın...
Sonuç: