BLaDe' Alıntı:Tanimsiz' Alıntı:Arkadaslar 1.4.9.6 surumu ıcın bu modulu nerden bulabılırım?
bu modül;
v1.5.0, v1.5.0.1, v1.5.0.2, v1.5.0.3, v1.5.0.4, v1.5.0.5, v1.5.1, v1.5.1.1, v1.4.9.6, v1.5.1.2
versiyonlarda çalışmaktadır.
BLaDe' Alıntı:çıkış yaptıktan sonra tekrar giriş yapmak için normal giriş modülünü kullanıyorsan eğer facebook şifren ile girişi kabul etmez, çünkü sistem herhangi bir şifre belirlemiyor yani facebook şifreni kaydetmiyor.
onu şu şekilde yapabilirsin, facebook ile giriş yaptıktan sonra direk olarak hesabım bölümü açılıyor, oradan kendine bir paralo belirleyip o şifre ile giriş yapabilirsin yada her seferinde facebook ile giriş yapabilirsin.
anti91' Alıntı:Siteme kurdum denilenleri yaptım sitemde facebook ile giriş yap diyince çıkan facebooka izin ver diyorum sonra oturum aç yönlendiriyor ama giriş yapmıyor :S Bende bir kaç eklenti bu tarz modullerde hata verdiriyor galiba ...
webing' Alıntı:anti91' Alıntı:Siteme kurdum denilenleri yaptım sitemde facebook ile giriş yap diyince çıkan facebooka izin ver diyorum sonra oturum aç yönlendiriyor ama giriş yapmıyor :S Bende bir kaç eklenti bu tarz modullerde hata verdiriyor galiba ...
Aynı Sorun Bendede Var.
Kullandığım versiyon 1.5.1. sorun nedir acaba? Site Bu
antalya_0791' Alıntı:ben facebooktan uygulama oluşturdum sitemede kodları uyguladım sitede giriş yap dediğim zaman hata sayfası ile karşılaşıyorum. cümleyi türkleye çevirdiğim zmn verilen url uygulamaya ait değildir diye bir yazı. çözemedm gitti. yardımcı olursanız sevinirim
Warning: mail() has been disabled for security reasons in /home/nenehatu/public_html/system/library/mail.php on line 157Warning: mail() has been disabled for security reasons in /home/nenehatu/public_html/system/library/mail.php on line 157Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nenehatu/public_html/index.php:100) in /home/nenehatu/public_html/system/engine/controller.php on line 28Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nenehatu/public_html/index.php:100) in /home/nenehatu/public_html/system/engine/controller.php on line 29