isyankar20' Alıntı:arkadaşlar ben 1.4.7 sürümünü kurdum eklenti çalışmadı yardımcı olurmusunuz...
onderm' Alıntı:mrb...mirac bey;
evet modülünüz sorunsuz çalışıyo 1.4.7 de fakat ; sepete ekle butonu oluşturmak için home.php de yaptığımız değişiklikler le bu modülün home.php si çakışıyor ve ürünün resimleriyle fiyatı arasında kocaman bi ara açılıyo yani siteyi dağıtıyo....sizde denerseniz görüceksinizdir;basit bi düzenlemeye giderseniz seviniriz..çok işe yarayacak bi modül...emeğiniz için teşekkürler..
mirac' Alıntı:148 de bu modul kendiliğinden entegre zaten.. Moduller kısmında Son Ürünler seçeneğini düzenle deyince limit yazan yere göstermek istediğin ürün miktarını yaz..
kvnc86' Alıntı:arkadaşlar, home.php dosyasında değişiklikler yaptım önceden o yüzden modüldeki home.php dosyasını hosta attığımda olmuyor. admin panelinde herşey süper çalışıo ama ana sayfada ürün sayısı değişmiyor bu sebeple. hangi kodun altına neyi eklesem sorun çözülür bu modülün home.php kodları nelerdir yazarsanız çok makbule geçer. teşekkürler, iyi çalışmalar...
mirac' Alıntı:
mirac' Alıntı:Modulu daha önce kuruluyken tekrar sisteme atarsanız hata vermez.. Dosyalarda yaptığınız manuel değişiklikler neden olmuş olabilir.. 1.4.4 için olanı tekrar yükleyip kurulumu yapabilirsiniz.. Eğer hata verirse home.php dosyasındaki değişiklikleri iki dosyayı karşılaştırarak el ile düzenlemeniz gerekiyor..