agolhon' Alıntı:Göremedim kardeş ya :S
a, a:visited {
color: #1B57A3; /* buradaki kod linkin rengini belirler */
text-decoration: underline;
cursor: pointer;
}
a:hover {
text-decoration: none;
color: #000; /* buradaki kod maus ile üzerine gelince linkin rengini belirler */
}
mirac' Alıntı:1 sorundaki isteğin olacağını sanmıyorum..
2 sorun;
catalog\view\theme\default\stylesheet\stylesheet.css Aç..
Bul..
Kod:a, a:visited { color: #1B57A3; /* buradaki kod linkin rengini belirler */ text-decoration: underline; cursor: pointer; }
Bul..
Kod:a:hover { text-decoration: none; color: #000; /* buradaki kod maus ile üzerine gelince linkin rengini belirler */ }
Daha detaylı bilgi için alttaki konuyu inceleyiniz..
css hakkında bilmeniz gerekenler..
admira' Alıntı:@RTHuR un da dediği gibi 146 da modülü aktif edince, hem aşağıdaki hata çıkıyor hemde Explorerde kaymalar oluyor. Fakat modül görevini sitede gayet iyi yapabiliyor. Bilginize...
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/supercoraplar.com/httpdocs/admin/language/turkish/module/popupcategory.php:1) in /var/www/vhosts/supercoraplar.com/httpdocs/system/engine/controller.php on line 27
mirac' Alıntı:fehmi' Alıntı:hocam uyarı üzerine sorulara burdan devam edıcem sitede bişeyleri yapabılıyo olmamın heyecanına verın. suan karsılastıgım sorun dropdown menude acılan lınk kısa yazı ıse altından turuncu background vermekte bu ve üzerinde durulan lınkın bır alt lınk oklarının yer degıstrmesı var sımdıden tesekkur ederım
catalog\view\KULLANDIĞINIZ TEMA\default\stylesheet\popupcategory.css Aç..
Bul..
Kod:background:#e5ba00
Değiştir..
Kod:background:#EBF8FF
debreli' Alıntı:flash koduna bunu ekle
<param name="WMode" value="Transparent">
eka7a' Alıntı:O kodu bulmayacaksın ekleyeceksin.
TECHNOLOG' Alıntı:flash kodlarını eklediğin yere yani hoşgeldiniz mesajı kısmına kaynak butonuna tıklayıp ekleyeceksin
ByRaMCo' Alıntı:Ya ben bunu kuruyorum ama ortaya koyduğum slidebar slayt'ın altına geliyor menüler ne yapabilirim ?
falkontr' Alıntı:TECHNOLOG' Alıntı:flash kodlarını eklediğin yere yani hoşgeldiniz mesajı kısmına kaynak butonuna tıklayıp ekleyeceksin
hocam ben kaynak kodunada ekledim o sayfa bomboş zaten dediğinizi yaptım ama nafile
www.hasereavcisi.com