Arkadaşlar merhaba. OpenCart'a yeni başladım. Başlamadan önce biraz oop çalıştım. Fakat OpenCart'a yabancıyım. Ben isteğim yeni bir sayfa oluşturmak ve bu sayfaya kod ekranından istediğim bir kodu yazmak. Bunu nasıl yapabilirim?
elesta' Alıntı:yani sen mesela diyelim alışveriş sepetim $shopping_cart diye bi sayfada tanımlı sen kendininkini mi yaratmak istiyosun ? Buysa eğer mesela Hediyeler butonu yaptın diyelim hediyeler.php ye gidecek diyelim. $hediyeler diyebilirsin ama bunu tüm catalog,model vs. tanıtman lazım yoksa access hatası verir.
<?php
class ControllerInformationDeneme extends Controller
{
public function index()
{
$this->data['mesaj'] = "Merhaba Dünya !";
$this->template = 'information/deneme.tpl';
$this->response->setOutput($this->render());
}
}
?>
<h1><?php echo $mesaj; ?></h1>
elesta' Alıntı:Benim istediğim tam olarak şu: Yönetim paneline giren kişi bu üstteki menü bölümüne yeni buton ekleyebilsin. Mesela Anasayfa - Hesabım - Hakkımızda var, biri girip yanına İletişim ekleyebilsin. Sonrada bunların içeriklerini de değiştirebilsin. Hoşgeldiniz mesajı modülü ile sayfalara içerik girilebiliyor. Fakat öncelikle yeni bir buton eklemek için common/header.tpl içinden yeni bir yol oluşturmam gerekiyor <a href="index.php?route=iletisim"> İletişim </a> vs. şeklinde Bunun için daha kolay bir yol var mı acaba ?