Windows servera kurulum sorunu

metalMilita

OpenCart-TR
Katılım
15 Tem 2010
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Merhabalar,

öncelikle forumu araştırdım ilgili konuyla ilgili tüm çözümleri denedim ama hala sorun kurulum sırasında sorun yaşıyorum.

Windows hostingim üzerine opencart 1.4.9.3 kurmaya çalışıyorum.phpmyadminden vt yi oluşturdum.dosyaları www kalsörünün altına filezilla ile upload ettim.ve
http://www.mystore.com/install/ dediğimde the page can not be found hatasını alıyorum.
gerekli klasörlerin izinlerini de değiştirdim.

saırım index.php dosyasını çalıştırmıyor sunucu.

lütfen yardımcı olur musunuz.kafayı yicem yoksa :/
 

metalMilita

OpenCart-TR
Katılım
15 Tem 2010
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Evet install klasörü var.içindeki dosyalar da öyle.

zaten siteden yeni indirdiğim zipin içindeki upload klasörünü tamamen atıyorum.eksik dosya olması imkansız.
 

metalMilita

OpenCart-TR
Katılım
15 Tem 2010
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Puanları
0
http://www.natro.com/WebHosting/Hosting-Detaylari.asp?ID=2
buradaki paketi kullanıyorum.php5.2x desteği var diyor ama php dosyasını çalıştırmıyor.
24 saat online desteğine ulaşmaya çalışıyorum.php desteğinin açık olup olmadığını öğrenmek için.
ama online destek online köstek oldu :/ :)
 

metalMilita

OpenCart-TR
Katılım
15 Tem 2010
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Puanları
0
teşekkürler cevabın için ama sunucuda httpdoc klasörü yok :) www klasörü var ve onun altına atıyorum dosyaları.
 

metalMilita

OpenCart-TR
Katılım
15 Tem 2010
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Puanları
0
hayır malesef.hostinge de ulaşamadım.hala install klasörünü görmüyor.php dosyasını çalıştırmıyor.
 

metalMilita

OpenCart-TR
Katılım
15 Tem 2010
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Puanları
0
belki de bu saatlerde aradığım için ulaşılamıyordur.
2 farklı şekilde de denedim.
www nun altına attım tüm upload klasörünü o şekilde de olmadı.
www altında test diye klasör açtım onun altına açtım yine olmadı :) şaka gibi.
 

metalMilita

OpenCart-TR
Katılım
15 Tem 2010
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Tamam hallettim teşekkürler çözüm yolların için.Hostingle ilgili bi problemmiş halletiler.

Ama şimdi bambaşka bi problem var ki kurdum opencartı.www.mystore.com şeklinde açtığımda yine installu açıyor :) baktım vtden tüm tablolar oluşmuş.install klasörünü sildim bu defa da hata verdi.
 

admin

Administrator
Yönetici
Katılım
13 Ağu 2009
Mesajlar
3,208
Tepkime puanı
1
Puanları
38
Yaş
36
Konum
Bursa
Web sitesi
www.opencart-tr.com
Bu konuyu inceleyin ve bu konuyla ilgili sorunuza alttaki konudan devam ediniz
http://forum.opencart-tr.com/thread-1455-post-8066.html#pid8066
 
Üst