Tema ie6 da Kayıyor.

@RTHuR

OpenCart-TR
Katılım
22 Nis 2010
Mesajlar
48
Tepkime puanı
0
Puanları
0
meraba arkadaşlar benim kullanmıs oldugum tema ie6 da hata veriyor nasıl düzeltebilirim düzelmese bile ben siteye giren üyelerenasıl diyemem ya ie6 kullanmayın diye biraz bana bu olay cok sacma geliyor düzeltme yolu vardır bunun illaki sitemdeki hataları asagıya ekledim resimli olarak bir ilgilenirseniz sevinirim

resim_399293348.bmp



resim_972815038.JPG
 

admin

Administrator
Yönetici
Katılım
13 Ağu 2009
Mesajlar
3,196
Tepkime puanı
1
Puanları
38
Yaş
37
Konum
Bursa
Web sitesi
www.opencart-tr.com
RE: Tema ie6

Kullandığın versiyon 1.4.7 ise Smrel temasını indir ve sendeki görseller ile değiştir.
http://forum.opencart-tr.com/thread-737.html

Eski sürüm ise bu konuyu incele düzelmek için mesajlar olması lazım
http://forum.opencart-tr.com/thread-130.html
 

@RTHuR

OpenCart-TR
Katılım
22 Nis 2010
Mesajlar
48
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Ustam cevapladıgın için tesekkür ederim dediğin gibi yapma ya calıustım ama busefer benim temam smrel teması oluyor ben o temayı değilde kendi temamı düzeltmek istiyorum yapabildiğimiz kadarı ile yaptık tabı mirac arkadasımızla ya ie6 neden böle dandiklik yapıyor anlamadım diyer tüm tarayıcılar iyi birtek ie6 ta böle sorun veriyor ben siteye giren üyelere diyemem ya ie 6 kullanmayın diye oacıdan başka bir yoluyokmu neresini düzeltmem lazım diye

Ya flod yapar gibi oluyor ama ie6 göre düzeltme kodu felan yokmudur yada neresini editlenir ustamın dedigine göre yapınca benim tema degilde başka bir tema oluyor
 

admin

Administrator
Yönetici
Katılım
13 Ağu 2009
Mesajlar
3,196
Tepkime puanı
1
Puanları
38
Yaş
37
Konum
Bursa
Web sitesi
www.opencart-tr.com
Senin o kullandığın tema eski versiyonlardan son versiyona uyarlanmaya çalışıldığı için o sorunlar.

Görselleri atınca tema şekil değiştirecek değil yaa görselleri atıp üst kısmı kendi teman daki gibi düzenleyeceksin.

Eski temadaki eksikleri bulmak sizin için daha zor olacaktır.
 

Kürsat

OpenCart-TR
Katılım
26 May 2010
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Puanları
0
ie de bozuk gösteriyor

www.feraymode.de

abi bu ie de bozuk gösteriyor, arama yerinden aradim ayni konnudan var fakat benim sorunuma care bulmadi..

firefox da süper burda smrel temalari var onlari indirdim fakat onlarda hesabim butonu yok kayit olmak icin veya login yapmak icin basacak yeri yok

yardim lütfen
 

admira

OpenCart-TR
Katılım
20 Ocak 2010
Mesajlar
248
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Web sitesi
www.TrendCorap.com
RE: ie de bozuk gösteriyor

Kürşat bu ie deki kaymaları engellemek istiyorsan editlemek istediğin dosyaların tamamını not defteriyle değil, gelişmiş editleme programları ile yapmalısın. Ben Notpad++ kullanıyorum ve gayet başarılı. Siteyi tekrar kur ve editlerkende dosyayı PC ye al ve notpad++ ile aç editle kaydet ve sunucuya gönder. Sorunun çözülür. İyi çalışmalar...
 

Kürsat

OpenCart-TR
Katılım
26 May 2010
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Puanları
0
RE: ie de bozuk gösteriyor

bende html editor kullaniyorum fakat ben bu siteyi yeniden kuramam bi baksana ne kdr emek harcadim
 

admira

OpenCart-TR
Katılım
20 Ocak 2010
Mesajlar
248
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Web sitesi
www.TrendCorap.com
RE: ie de bozuk gösteriyor

Ozaman kaymalar olmadan önce en son editlediğin dosyayı tekrar upload et. Belki bozuk dosyayı bulabilirsin. Bi şansını dene. Mesele header ve home yi sakla kendine ve orjinali ile bi değiştir sonu ca bak en azından. Sırayla editlediğin dosyaları bi gözden geçir.
 

onurtez

OpenCart-TR
Katılım
29 Nis 2010
Mesajlar
105
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
Konum
Eskişehir
Web sitesi
oyunparam.com
RE: ie de bozuk gösteriyor

hocam yenıden kurma dosyarlarını baska dosyaya tası ve sıteyı yenıen at admın ve rotakı mysql ayarladııgın sayfayı duzenle..
 

admin

Administrator
Yönetici
Katılım
13 Ağu 2009
Mesajlar
3,196
Tepkime puanı
1
Puanları
38
Yaş
37
Konum
Bursa
Web sitesi
www.opencart-tr.com
Açtığınız konuyla benzer konular varsa sorularınıza oradan devam ediniz aksi taktirde forum da aynı konu ve başlıkla bir çok konu oluşur.

Sorununuz css kaynaklı. CSS dosyaların da yaptığınız değişiklikleri kontrol ediniz. çünkü varsayılan tema da ie ile bir sorunu yok. CSS dosyanızı varsayılan temadaki CSS dosyasında ki kodlarla karşılaştırın.

Biz size css dosyalarında şunu değiştirin bu değiştirin desek de doğru yeri bulana kadar hatalarınız düzelmeyecektir. Bunu deneme yanılma yolu ile kontrol etmelisiniz. Ayrıca google de temanızı IE uyumlu hale nasıl getireceğinizi de araştırmalısınız.

Temanız da IE6 için png resim dosyalarının uyumlu hale getirmek için kullanılan unitpngfix.js javascript dosyasını kaldırmayı deneyin ya da bunun için başka js ler kullanmayı deneyin.
 

FatihKuLL

OpenCart-TR
Katılım
11 Eki 2010
Mesajlar
119
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
Konum
ankara
Web sitesi
www.sifaeli.net
benim sorunum alışveriş sepetinde. sitem ie hariç tüm tarayıcılarda sorunsuz çalışıyor. ie de kaymalar oluyor. araştırdım kaymanın sebebi sepet modülü kapalı konuma getirince düzeliyor açık konuma getirince bozuluyor. sepetle ilgili herhangi bir işlemde yapmadım. css kodlarını karşılaştırdım bir sorun yok gibi...

site adres :
Kod:
http://www.sifabahcemiz.com/

ayrıca tema kaynaklı da değil sorun default tema yaptığım zaman yine aynı sorun var

Edit: sorunum düzeldi. en son özel modülünde türkçe kısmında bir isim değişikli yapmıştım uzun yazmışım galiba kısalttım sorunum düzeldi. aynı zamanda css den tema genişliğini 960 dan 1024 de yükselttim faydası oldumu bilmiyorum.
 

imdat

OpenCart-TR
Katılım
14 Eki 2010
Mesajlar
18
Tepkime puanı
0
Puanları
0
sitem neden böyle oldu ?

http://www.merkezcomputer.com/ticaret/ firefoxta sorun yok ama interexplorerda orta alan aşşağıda dağılmış resmen neden olabilir böyle
 

admin

Administrator
Yönetici
Katılım
13 Ağu 2009
Mesajlar
3,196
Tepkime puanı
1
Puanları
38
Yaş
37
Konum
Bursa
Web sitesi
www.opencart-tr.com
Samanlığa iğne attım bulamıyorum ile sizin sorunuz arasında bir fark yok. Sizin yaptığınız değişikleri kimse tahmin edemez yaptığınız değişikleri kontrol ediniz.

[uyari]aklınaza gelen her soru için konu açmayınız forumda bir çok soru ile ilgili konular mevcut sorularınıza eski konu altında sorunuz. Bu şekilde devam etmeniz durumunda mesajlarınızı yönetime tabi tutmak zorunda kalacağım.[/uyari]
 

imdat

OpenCart-TR
Katılım
14 Eki 2010
Mesajlar
18
Tepkime puanı
0
Puanları
0
baştan kurdum default temada kayıyor :S 1.4.9.1 sorunluu default teması bile sola yatık ve tablolar dağınık .css sorunlu sanırm
 

mirac

OpenCart-TR
Katılım
7 Şub 2010
Mesajlar
1,383
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
41
Konum
Beykoz____
Web sitesi
www.notebook-cantasi.com
Baştan kurdum dediğiniz opencart'ın powered by yazısını değiştirmişsiniz..

Değişiklik yapmadıysanız yeniden indirip hostunuzdaki tüm dosyaları silerek kurulum yapın ve tarayıccı çerezlerini temizleyip yeniden deneyin..

.css bozuk demişsiniz alttaki linki kontrol ediniz opencartta sorun varsa bundada sorun vardır..

http://www.opencart-tr.com/demo
 
Üst