Siteyi yurtdışı olarak nasıl gösterebilirim?

soad_sefa

OpenCart-TR
Katılım
20 Ocak 2011
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Arkadaşlar ben e-ticaret yapıyorum.Fakat GG gibi sahibinden.com gibi yerlerden satış yapıyorum.Ne bir firmam ne de şirketim var o yüzden ilk başta tek tük satışlarım için bir site kurdum.

Size sormak istediğim, mesela ben amazon ya da ebay gibi yurtdışı sitelerinden alışveriş yaptığımda bir çok kredi kartına yurtdışı alışverişler de peşin fiyatına taksit yapıyor.Ben de bunu kullanmak istiyorum.Yani türkiye'deki müşterim siteye girip alışveriş yaptığında sanki yurtdışından alışveriş yapıyormuş gibi alışveriş yapacak.Ve kredi kartına taksit imkanı olacak(ödeme paypal üzerinden olacak)

Bu nasıl mümkün olur acaba?
 

unsound

OpenCart-TR
Katılım
23 Eyl 2010
Mesajlar
209
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Konum
İstanbul
Yurt dışında taksit denilen mantık yok bir tek bizim ülkede var :eek:)
Bir kaçtane firma var , kredi kartı satışına aracılık eden. ayda 25€ filan alıyorlar her transaction dada 0.10 € yada fee ödeyip ayda 20$ alanlarda var :eek:) transaction yine 0.10 $ gibi :eek:)
 

soad_sefa

OpenCart-TR
Katılım
20 Ocak 2011
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Taksit yapanlar yurtdışındaki siteler değil..Eğer yurtdışından alışveriş yaparsanız peşin fiyatına taksit yapan bankalarımız var.Yani ben ebayde satış yapsam gönderici olarak ben kendimi türkiye değil de başka biryer yapsam ozaman taksit oluyor.Ama ben ebay üzeri değil kendi sitem üzerinde satış yapmak istiyorum.
Sanırım müşterinin bu taksit olayından yararlanması için satışlarımı dolar bazında yaparsam ödeme de dolar bazında olacak ve böylece müşteri taksit imkanlarından yararlanabilecek
 

admin

Administrator
Yönetici
Katılım
13 Ağu 2009
Mesajlar
3,200
Tepkime puanı
1
Puanları
38
Yaş
38
Konum
Bursa
Web sitesi
www.opencart-tr.com
Taksit ile satış yapacaksanız sanal posunuzun olması gerekir bunun içinde vergi levhanızın olması gerekir. aksi taktirde paypal ile taksit yapamazsınız.
 
Üst