site dışına link

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kartal3457

OpenCart-TR
Katılım
10 Ocak 2011
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Puanları
0
slmlar. anasayfa üye girişi buton arasına forum butonu koyup site harici link eklemem gerekiyor nasıl yapabilirim.
ben opencart ı www.felan.com/magaza olarak dizine yükledim.esas adres www.felan.com yani forum butonuna bu linki nasıl veririm.
 

Rapoloji

OpenCart-TR
Katılım
13 Ara 2010
Mesajlar
93
Tepkime puanı
0
Puanları
0
<a href='linkiniz'</a> bunu header da div4 de anasayfa ve üye girişi linkinin arasına içine yazacaksın arkadaşım.
 

kartal3457

OpenCart-TR
Katılım
10 Ocak 2011
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Puanları
0
tşk ederim buton yazısız kaldı onu bi şekilde hallederimde kasaya git butonu aşağı kaydı arama ve tüm kategorilerin üzerine taştı onu nasıl halledebilirim.
 

Rapoloji

OpenCart-TR
Katılım
13 Ara 2010
Mesajlar
93
Tepkime puanı
0
Puanları
0
kartal3457' Alıntı:
tşk ederim buton yazısız kaldı onu bi şekilde hallederimde kasaya git butonu aşağı kaydı arama ve tüm kategorilerin üzerine taştı onu nasıl halledebilirim.

pardon uyku sersemi biraz eksik yazmısım k.bkma kardeşim.
<a href='linkiniz'><Link Adınız></a> bu şekilde yazacaksınız.
Sonrasında kullandğınız temanın stylesheet ine gidip header 4 satırını bulup onun px ine bakın. text-align'i center yapın olması lazım.
 

kartal3457

OpenCart-TR
Katılım
10 Ocak 2011
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Puanları
0
rica ederim yardımcı oldun sağol pm den link verdim bi bakıver ben çözemedim sitemin görüntüsü o şekilde

butonların boyutuyla oynuyorum galiba olacak tşk ederim arkadaşım.
 

Rapoloji

OpenCart-TR
Katılım
13 Ara 2010
Mesajlar
93
Tepkime puanı
0
Puanları
0
kartal3457' Alıntı:
rica ederim yardımcı oldun sağol pm den link verdim bi bakıver ben çözemedim sitemin görüntüsü o şekilde

butonların boyutuyla oynuyorum galiba olacak tşk ederim arkadaşım.



bak benim düzenlediğim şekli bu arkadaşım
bu stylesheet sayfasında

#header .div4 {
width: 800px;
clear: left;
float: left;
height: 32px;
padding-right: 14px;

burayı böyle değiştir..

bu da header.tpl de div 4 satırı..

<div class="div4"><a href="<?php echo str_replace('&', '&', $home); ?>" id="tab_home"><?php echo $text_home; ?></a>
<?php if (!$logged) { ?>
<a href="<?php echo str_replace('&', '&', $login); ?>" id="tab_login"><?php echo $text_login; ?></a>
<?php } else { ?>
<a href="<?php echo str_replace('&', '&', $logout); ?>" id="tab_logout"><?php echo $text_logout; ?></a>
<?php } ?>
<a href="<?php echo str_replace('&', '&', $account); ?>" id="tab_account"><?php echo $text_account; ?></a><a href="<?php echo str_replace('&', '&', $cart); ?>" id="tab_cart"><?php echo $text_cart; ?></a><a href="<?php echo str_replace('&', '&', $checkout); ?>" id="tab_checkout"><?php echo $text_checkout; ?></a><a href="linkiniz" id=tab_contact">LİNK ADINIZ</a><a href="Linkiniz" id=tab_sitemap">LİNK ADINIZ</a></div>
 

Rapoloji

OpenCart-TR
Katılım
13 Ara 2010
Mesajlar
93
Tepkime puanı
0
Puanları
0
eksik yaptığın yer nereymiş ? sanırım stylesheet deki düzenlemende hata vardı... Rica ederim arkadaşım yardımcı olabildiysem ne mutlu..
 

kartal3457

OpenCart-TR
Katılım
10 Ocak 2011
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Puanları
0
evet stylesheet hatası tekrar teşekkür ederim. şimdi forumdan magazaya link nasıl vericem bakalım onu araştırayım biraz :)
 

Rapoloji

OpenCart-TR
Katılım
13 Ara 2010
Mesajlar
93
Tepkime puanı
0
Puanları
0
kartal3457' Alıntı:
evet stylesheet hatası tekrar teşekkür ederim. şimdi forumdan magazaya link nasıl vericem bakalım onu araştırayım biraz :)

aynı şeylere bakarsan bulursun sanırım arkadaşım :) hayırlı geceler. Kolay gelsin.
 

admin

Administrator
Yönetici
Katılım
13 Ağu 2009
Mesajlar
3,208
Tepkime puanı
1
Puanları
38
Yaş
36
Konum
Bursa
Web sitesi
www.opencart-tr.com
Menüye buton ekleme ile ilgili sorularınıza buradan devam ediniz
http://forum.opencart-tr.com/thread-397.html
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst