Arkadaşım sen kimseye "salak" diyemezsin vede hakkın yoktur. Arkadaş istediği fiyatı verebilir.Sonuçda open source bir yapı bu ve adam kafa patlatmış emek vermiş.Emek vermek istiyorsan sende araştırıp bak? Neden araştırmıyorsun? Sonrada bu kadar ister diyorsun!
Allah c.c. sana bir akıl vermiş, etrafına bak! bir yer fiyat verdi diye bir yerdenmi alman gerekiyor? Diğer tema satanlarda var, onlarada bakabilirsin? 10$ a da var 100$ ' a 250$a da!
İSTERSEN!. fiyat araştırması yap,neden yapmıyorsun?Kimse kafana silah dayamıyor.
Onu bırak siteyi bulmuşsun
) İllaki burdan kullanacağın bir tema vardır
) Hatta şöyle demen "Ne kadar şanslıyım doğru yeri buldum" gerekirken "Arkadaş benden bu kadar istedi" Burası anne çocuk bakım evi değil ÇOCUK! , hangi dünyada yaşıyorsun?
Sende o arkadaş kadar zeki olsaydında sen de isteseydin ÇOCUK!!!!
Diğer arkadaşda smreal temasını satıyorlar demiş , satanlar var ama temayı kurulum adı altında satmaktadırlar.Benim tanıdığım birisi daha sattığından biliyorum.Adam üstüne geliştirmeler eklemiş vede satıyor , kimseyi de zorlamıyor. Adamın teki gitti gidiyorda 1.3.4 ü 60 liraya satıyor alanda alıyor kimse birşey demiyor buna? Sende satabilirsin? neden satmıyorsun?
Bizim halk araştırmasını
BİLMİYOR! Araştırın,karar verinceye kadar bakın sağınıza solunuza...