Reklamsız Döviz Kuru Modülü

afroma

OpenCart-TR
Katılım
9 Ara 2009
Mesajlar
148
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
Konum
İstanbul
Arkadaşlar verdiğim reklamsız döviz kuru modülünde sorun çıktı. Çünkü sitelerinizdeki döviz kuru modülü bir veri tabanı bağlantısından çekmediği için bilgileri sürekli aynı bilgileri veriyor. Özür dileyerek aşağıda size doğru reklamsız döviz kuru modülü kodları veriyorum bunu eklerseniz sevinirim.
Kod:
<iframe src="http://www.netbuu.com/wm/kullanim/guncel-dis/Srv/dovizkurlari.php" width="250" height="230" scrolling="auto" border="0" frameborder="0"></iframe>
 

admin

Administrator
Yönetici
Katılım
13 Ağu 2009
Mesajlar
3,198
Tepkime puanı
1
Puanları
38
Yaş
37
Konum
Bursa
Web sitesi
www.opencart-tr.com
Re: Reklamsız Döviz Kuru Modülü [IFRAME]

Paylaşım için teşekkürler. gerekli dosyaları bir zip olarak paylaşsaydın daha iyi olurdu lakin senin sunucunda bir problem olduğunda çalışmayacaktır.
 

afroma

OpenCart-TR
Katılım
9 Ara 2009
Mesajlar
148
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
Konum
İstanbul
Re: Reklamsız Döviz Kuru Modülü [IFRAME]

Tamamdır üstad :cool:
 

ateshb

OpenCart-TR
Katılım
22 Eki 2009
Mesajlar
23
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Selam ..

Eka7 ye katılıyorum ..Birde sitende satışa çıkardığı dövüz modülü demi senin sunucundan çalışıyor
 

technolook

OpenCart-TR
Katılım
1 Ocak 2010
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Denildiği gibi zip dosyası daha iyi olurdu.Zira şu an link ölü.
 

MUSTANG.3

OpenCart-TR
Katılım
24 Eki 2009
Mesajlar
37
Tepkime puanı
0
Puanları
0
1.Opencart 1.4.0 kullanıcısı olarak öncelikle YourBox modülünü eklemeniz gerekiyor...
2. ise modülün linkini yenilemeniz gerekiyor...
3.Yinede paylaşımların için teşekkürler...
 

GENERAL

OpenCart-TR
Katılım
18 Ocak 2010
Mesajlar
80
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Web sitesi
www.musterisepeti.com
Kod:
<IFRAME SRC="http://www.dunyadinleri.com/bedavaweb/bedavadovizkuru/doviz3_3.asp" WIDTH=150 HEIGHT=83 MARGINWIDTH=0 MARGINHEIGHT=0 HSPACE=0 VSPACE=0 FRAMEBORDER=0 SCROLLING=NO></IFRAME>

Kendi sitemde kullanıyorum...Reklam linki vardı kaldırdım gayet güzel
 

cukurovam

OpenCart-TR
Katılım
24 Eki 2009
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Arkadaşlar, Önemli bir uyarı yapayım.
Site kodları arasına eklediğiniz Döviz kurları, hava durumu, otomatik linkler gibi IFRAME linkler
bazen sitenize iframe virüsü taşıyabilir.
Daha önce birçok sitemizde özellikle bu tür IFRAME kodlardan iframe virüsü aldık.
Bu her IFRAME den virüs kapma anlamına gelmesede, dikkatli olmanızı öneririm.
 

admin

Administrator
Yönetici
Katılım
13 Ağu 2009
Mesajlar
3,198
Tepkime puanı
1
Puanları
38
Yaş
37
Konum
Bursa
Web sitesi
www.opencart-tr.com
iframeden virüs bulaşma diye birşey yok. Siz olayı yanlış anlamışsınız virüs sitenize bulaştığı zaman iframe kod ile virüslü dosyayı, adresi vs sizin siteniz üzerinden çağırıyor(gösteriyor) iframe virüsü çağırmada sadece bir yol
 

orhunxxx

OpenCart-TR
Katılım
1 Mar 2010
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Faydalı bilgi için teşekkürler.
Uygulayacağım.
 

onderm

OpenCart-TR
Katılım
21 May 2010
Mesajlar
22
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Döviz Modülü

sorunsuz çalışan döviz modülü varmı ? forumdaki diğer konuda bahsi geçen döviz sanırım çalışmıyor...
 

hataman

OpenCart-TR
Katılım
22 Mar 2011
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
RE: Sitene Döviz Ekle Reklamssız Buda Benden

Başka sitelerden döviz kuru çekmek yerine arkadaşlar ekteki dosyayı sitenize atın onu cekin. Dosya merkez bankasından alır döviz bilgilerini. Kolay gelsin.

eklediğim dosyayı göremedim kodları ekliyorum, doviz.php seklinde kaydedersiniz.
PHP:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Döviz Kurları</title>
</head>

<body>
<?php
// php ile doviz kuru

$currency = array( "USD" => "", "EUR" => "", "AUD" => "" );

$convert = array( "isim" => "I",
   "forexbuying" => "A",
   "forexselling" => "S",
   );

  $content = file_get_contents("http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/today.xml");
  foreach($currency as $code => $arr){
     preg_match("'<currency Kod=\"(".$code.")\".*>(.*)</currency>'Uis",$content,$crst);
     foreach($convert as $field => $value){
        preg_match("'<".$field.">(.*)</".$field.">'Uis",$crst[2],$frst);
        $currency[$code][$value] = $frst[1];
        }
     }

?>
<table width="200" border="1">
  <tr>
    <td>Döviz</td>
    <td>Alış</td>
    <td>Satış</td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Dolar</td>
    <td><?=$currency['USD']['A']?></td>
    <td><?=$currency['USD']['S']?></td>
  </tr>
    <tr>
    <td>Euro</td>
    <td><?=$currency['EUR']['A']?></td>
    <td><?=$currency['EUR']['S']?></td>
  </tr>
     <tr>
    <td>Avustralya Doları</td>
    <td><?=$currency['AUD']['A']?></td>
    <td><?=$currency['AUD']['S']?></td>
  </tr>

</table>
<br>

</body>
</html>
 

Ekli dosyalar

  • doviz.php
    1.4 KB · Görüntüleme: 63

boflaz

OpenCart-TR
Katılım
22 Haz 2012
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
RE: Sitene Döviz Ekle Reklamssız Buda Benden

hataman' Alıntı:
Başka sitelerden döviz kuru çekmek yerine arkadaşlar ekteki dosyayı sitenize atın onu cekin. Dosya merkez bankasından alır döviz bilgilerini. Kolay gelsin.

eklediğim dosyayı göremedim kodları ekliyorum, doviz.php seklinde kaydedersiniz.
PHP:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Döviz Kurları</title>
</head>

<body>
<?php
// php ile doviz kuru

$currency = array( "USD" => "", "EUR" => "", "AUD" => "" );

$convert = array( "isim" => "I",
   "forexbuying" => "A",
   "forexselling" => "S",
   );

  $content = file_get_contents("http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/today.xml");
  foreach($currency as $code => $arr){
     preg_match("'<currency Kod=\"(".$code.")\".*>(.*)</currency>'Uis",$content,$crst);
     foreach($convert as $field => $value){
        preg_match("'<".$field.">(.*)</".$field.">'Uis",$crst[2],$frst);
        $currency[$code][$value] = $frst[1];
        }
     }

?>
<table width="200" border="1">
  <tr>
    <td>Döviz</td>
    <td>Alış</td>
    <td>Satış</td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Dolar</td>
    <td><?=$currency['USD']['A']?></td>
    <td><?=$currency['USD']['S']?></td>
  </tr>
    <tr>
    <td>Euro</td>
    <td><?=$currency['EUR']['A']?></td>
    <td><?=$currency['EUR']['S']?></td>
  </tr>
     <tr>
    <td>Avustralya Doları</td>
    <td><?=$currency['AUD']['A']?></td>
    <td><?=$currency['AUD']['S']?></td>
  </tr>

</table>
<br>

</body>
</html>

Usta teşekkür ederiz. Bu kodlar 1.5.2.1 de çalışır mı. Çalışsa iyi olurdu. Arıyorum bulamadım reklamsiz stabil servere bağlı bi script.
 
Üst