Opencart-tr Teşşekkür Sorunu

sabitertan

OpenCart-TR
Katılım
18 Eki 2010
Mesajlar
195
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
Adana
Bu foruma üye olduğumda ilk baktığım yer eklentiler bölümü olmuştu. Hemen ardından opencart için eklenti geliştirmeye karar verdim. Dikkatimi çeken konu ise bu forumda paylaşılan tüm eklenti-tema vb. dosyalarının indirilme sayıları oldu. İndirilme sayısına bakıp ardından altındaki teşekkürlerin ve yorumların azlığını görünce gerçekten de bu forumda ne kadar da emeğe saygı varmış helal olsun dedim!!!

Bu sadece bu forum için değil aslında bir çok forumda var. Yöneticilerimiz elinden geldiğince düzenli ve kullanışlı bir hale getirmeye çalışırken gereksiz konu başlıklarıyla hem yöneticilerin vaktini boşa harcatan hemde biz kullanıcıları yanlış yönlendiren arkadaşlar lütfen daha dikkatli olsunlar.
Bir diğer konu insanların Opencart ve Opencart-tr linklerini sitelerinden kaldırıp burada masumane sorular sormaya kalkmaları. Bu arkadaşlara tek diyeceğim mirac üstadın imzasını dikkatlice okuyun başka söze gerek kalmaz.

Gerçekten merak ediyorum bir eklentiyi indirip kullanan ya da sorununu çözüp rahatlayan arkadaşlar dönüp bir yazı yazmalarından vazgeçtim bir teşekkür butonuna basmak bu kadar mı zordur!!! Şöyle mi düşünüyorlar acaba "Ben eka7a, mirac, ve bu yazıyı yazan, teşekkür eden herkesten daha bilgiliyim, nasıl olsa yapardım ben bu eklentiyi, nasıl olsa çözerdim biri benden önce yazmış okadar. Ne diye teşekkür edeceğim ben zaten biliyordum"!!!

Tek denilecek şey paylaşımları kullanan arkadaşlar paylaşabilmeyi de bilsinler lütfen. En azından bir konuyla alakalı bir fikriniz olsun
Bu sözlerim meclisten gayet içeridir. Herkes lütfen daha dikkatli olsun daha güzel paylaşımlarda bulunabilelim.

Herkese iyi çalışmalar. Bol kazançlar.
 

admin

Administrator
Yönetici
Katılım
13 Ağu 2009
Mesajlar
3,200
Tepkime puanı
1
Puanları
38
Yaş
38
Konum
Bursa
Web sitesi
www.opencart-tr.com
Bakayım nasıl bir tepki verilecek diye bekledim ama kimseden ses çıkmadı :shy:

Bu sorunlar tüm Türk destek sistemlerinde mevcut aslında. Çoğu kullanıcı arama yapmadan hemen konu açar. Yazılanları dikkatli okumaz ya da hiç okumaz.

Türk internet kullanıcılarının çoğu bilinçsiz herkes herşeyi bilir ama bilmez, nerede beleş var oradadır, nerede hile var oradadır dır da dır :)
 

sabitertan

OpenCart-TR
Katılım
18 Eki 2010
Mesajlar
195
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
Adana
Ya hocam ne diyim daha bilemiyorum açık şekilde eleştirimizi yaptık kimsenin fikri yok demek ki yine konuyu okuyp teşekkür edenler yorum yorum yapanlar senle mirac üstad gerçi böylesi daha iyi konunun gerçekliğini yetereince öne seriyor :)
 

sabitertan

OpenCart-TR
Katılım
18 Eki 2010
Mesajlar
195
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
Adana
Forum gereksiz konu başlıklarıyla her geçen gün dolup taşıyor. İşin ilginç tarafı acaba yeni bir konu açmaya çalışan arkadaşlar(hadi arama yapmak hiç akıllarına(!!) gelmiyor) konu başlığı eklerlerken hemen aşağıda gelen önerilen sayfalara hiç bakıyorlar mı ?
Benim anlamadığım şu yeni konu başlığı yazmayı marifet mi sanıyor insanlar? Yada öyle yapınca herkes yardıma mı koşacak?
Burada çok güzel paylaşımlarda bulunuyoruz. Forumu kullanan arkadaşlar lütfen şunları gözönünde bulundursunlar:
1. Hepimizin ayrı bir iş sahası var.
2. Herkes her türlü programlama dilini bilmek zorunda değil.
3. Acil yardım mı istiyorsunuz? Her saniye size yardım edilmesini istediğiniz bir canlı destek mi olsun?
Tamam site de bir bölüm açalım ücretli üyelik yapalım oradan herkes istediği gibi yararlansın. Olmadı değil mi? :)
4. Şu tavrımı açıkça buradan belirtiyorum. Bu bir duruştur kim nasıl algılamak istiyorsa öyle algılayabilir: Sitesinden Opencart, Opencart-tr linklerini kaldıran kimseye cevap yazmayacağım.
Herkese iyi çalışmalar
 

abaros

OpenCart-TR
Katılım
3 Ara 2010
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Tüm emekleriniz için teşekkürler, arada bir istisnalar çıkabilir unutmayınız :)
 

TECHNOLOG

OpenCart-TR
Katılım
4 May 2010
Mesajlar
641
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
37
Konum
Peygamberler Şehri
Web sitesi
www.edessaweb.com
Sabitertan kardeşim, bende seninle hem fikirim
1. Eka7a kardeşimin dediği gibi arama yapmadan konu açmayı bir marifet olarak görenler var, kuralları okumaz, okusa bile uymaz.
2. Ücretli üyelik yapsak da opencart gibi ücretsiz bir paketi kimse ücret ödeyerek destek istemez daha doğrusu işlerine gelmez.
3. Üye konu açtı diyelim sanki forumdaki işi bilen üyeler mecburlarda cevap, akıl vermek, yorum yazmak zorundaymış gibi bi tavırları var.
4. Forumdaki yetkili arkadaşlarımıza destek olmak için bazen daha önce gördüğüm bir konuyu yani daha önce açılmış bir konuyu başka bir üyenin açtığını görüyorum ve rapor ediyorum yetkili arkadaşlara.
5. Açılan konu fikir veya sorun olarak yeni ise ve işim yoksa yardımcı olmaya çalışıyorum.
6. İnanır mısınız bilmiyorum özel mesaj gönderenleri de geçtim siteme girip canlı destek hattımdan bana "bunu nasıl yaptın, şunun rengini nasıl böyle yaptın, bu modülü nasıl eklerim vs." gibi konularda yardım isteyenler oldu.
7. Elbetteki benim amaçlarımdan biri de nasıl ki bana karşılıksız yardım edenler olduysa ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
8. Buradan Size yani Sabitertan arkadaşıma Eka7a arkadaşıma, Mirac arkadaşıma ve şu an ismini hatırlamayamadığım değerli yardımcı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Hoşkalın. bol kazançlar.
 
Üst