Opencart için sanal pos modülü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ademix

OpenCart-TR
Katılım
28 Mar 2010
Mesajlar
38
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Merhaba nette arama yaparken aşağıda paylaşacağım konuya rastladım. Adminimiz ve mirac'in bu konuda bizleri ayrıntılı aydınlatacağına inanıyorum.


Proje hakkında

Bu site Opencart alışveriş yazılımı için geliştirdiğim sanal pos modülünün ücretsiz ve açık kaynak olarak dağıtılması amacıyla kurulmuştur. Modül EST sistemini kullanan bankalar için geliştirilmiştir ve 3dSecure, taksit seçenekleri ve çoklu pos hesabı desteği özellikleri vardır.

Bu modül daha önce ücretli olarak dağıtılmaktaydı (eski fiyatı: 29$ idi) ancak bundan sonra ücretsiz ve açık kaynak olarak GPL lisansı altında sunulmaktadır. Eğer bu modülü kullanmaya karar verirseniz istediğiniz herhangi bir hayır kurumuna bir miktar bağış yapmanızı rica ediyorum. Bu şekilde hem ticari olarak kullanılacak olan bir yazılımı ücretsiz olarak edinmiş hem de hayır işi yapmış olacaksınız.

Bu modülü (eskiden yaptığım gibi) ticari olarak piyasaya sürerek bir miktar para kazanmaktansa bundan sonra herkese açık hale getirerek yardıma ihtiyacı olan insanlara benim kazanacağım miktardan çok daha fazla yardım yapılmasını hedefliyorum. Bunu aynı zamanda insanları yardımlaşmaya teşvik etmek amacı taşıyan toplumsal bir proje olarak da düşünebilirsiniz.

(Daha önceden modülün satılmasıyla elde edilen gelirin tamamı bir hayır kurumuma bağışlanmıştır.)


Link

http://code.google.com/p/opencart-sanalpos/
 

admin

Administrator
Yönetici
Katılım
13 Ağu 2009
Mesajlar
3,200
Tepkime puanı
1
Puanları
38
Yaş
38
Konum
Bursa
Web sitesi
www.opencart-tr.com
Bahsettiğiniz modül burada da var.
http://forum.opencart-tr.com/thread-1467.html
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst