Kurulum Sorunu

TORADIME

OpenCart-TR
Katılım
16 Mar 2010
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Merhaba Arkadaslar Ben Sistemi kurdum Fakat İlginçtir Ana Sayfa Bos Bloklar Veya Herhangi Bir İçerik Yok" Fakat Admin Paneli Normal Hiçbir Sorun Yok Gayet Düzgün Kullanılıyor Bunun İçin Napmam Gerekiyor Yardımcı olabilecek Kimse Varmı Acaba Tesekürler"
 

red-baron

OpenCart-TR
Katılım
14 Mar 2010
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Merhaba; Bu Sorun Bendede http://www.domian.com yazınca problemsiz gözüküyor, ama http://domain.com yazınca dediğin gibihatalı calısıyor script. bende http://www.domain.com olarak giriyorum problem olmuyor ama cozumu olsa cok iyi olurdu.
 

admin

Administrator
Yönetici
Katılım
13 Ağu 2009
Mesajlar
3,208
Tepkime puanı
1
Puanları
38
Yaş
36
Konum
Bursa
Web sitesi
www.opencart-tr.com
Sanırım 1.4.3 sürümünü kullanıyorsunuz. Önemli bir hata olduğu için 1.4.4 sürümü çıkmış. Bu sorun son sürümde düzeltilmiş.

OC 1.4.4 sürümünü indirin. Burada değişiklik yapılan dosyalar var sadece onları sitenize yükleyin.
 

red-baron

OpenCart-TR
Katılım
14 Mar 2010
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Sayın Yöneticim Dediklerinizi Yaptım. Upload Ettim Problem Aynı Şekilde Devam Etmekte.
 

GoLdWrisT

OpenCart-TR
Katılım
9 Nis 2010
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Admin paneline gir Sistem --> Genel Ayarlar --> Genel ---> Mağaza URL: Burayla bi oynama yap bakalım http://domain.com/ ama sonunda / işaretinin olup olmadığına dikkat et olması lazım anladınmı bir dene belki işe yarar . hem http://www.domain.com/ hemde http://domain.com/ diye dene bakalım ne sonuç verecek .
 
Üst