serhan1905
OpenCart-TR
- Web sitesi
- www.akdenizkitapcilik.com.tr
tolga35' Alıntı:Kapıda ödeme için bu kargo metodu kullanılabilir
language den isimleri değiştirin kapıda ödeme yapın ve kullanın
Teşekkürler serhan1905
BLaDe' Alıntı:tolga35' Alıntı:Kapıda ödeme için bu kargo metodu kullanılabilir
language den isimleri değiştirin kapıda ödeme yapın ve kullanın
Teşekkürler serhan1905
merhaba kapıda ödeme olarak kullanamayız bu modulu cunku bunda fıyat gırıyoruz. Oraya yazabılecegımız bır fıyat yok bu kargo metotudur.
Kapıda ödeme metotu ıse odeme metotudur.. Ayrıca zaten modul opencart sıstemınde mevcuttur...
bayramdal1978' Alıntı:SyntaxError: JSON.parse: unexpected character
kargo modulune geldiğimde böyle bir hata alıyorum yardım lütfen
armani' Alıntı:arkadasim bende hayatimda ilk defa sayende bir opencart eklentisi uzerinde calistim biraz uzerinde oynadim kendi sitemde uyarladim benim sitem daha cok almanca avusturya icin özel kapida teslim olayi icin almanca dil destegi ekledim birazda isim degisikli derken guzel birsey cikti ortaya ellerine saglik cok guzel calisiyor
UntilsleeP' Alıntı:Şu Hatayı vermektedir.
Fatal error: Call to a member function link() on a non-object in /home/until/www.siteadi.com/admin/controller/shipping/yurtici.php on line 48
yurtici.php on line 48 de ise su kod bulunmaktadir.
'href' => $this->url->link('common/home', 'token=' . $this->session->data['token'], 'SSL'),
UntilsleeP' Alıntı:Tekrar yükledım Aynı sorun devam etmektedir. Yurtiçiyi modullerden kurmak isterken 48. satırın hatası cıkmaktadir.
kadir34' Alıntı:linkte hata var zipi indirip açamaya çalıştığımda sorun veriyor hata veriyor linki kontrol edip tekrar denermisiniz paylaşaım güzel olmuş birde dğer kargolar için bir modül olursa daha iyi olurdu