Internet Explorer da Alışverişi tamamla sorunu

malesef

OpenCart-TR
Katılım
26 Ara 2009
Mesajlar
93
Tepkime puanı
0
Puanları
0
merhaba arkadaşlar

İnternet Explorer da websitemde ürünü ekleyip sepete atıyorum

alışverişi tamamla seçeneğini tıkladığımda

yani İnternet Explorer 'da tıklayın lütfen

https:///www.heyecanverici.com/index.php?route=checkout/shipping

Kod:
  Adres geçersiz 
   
   En olası nedenler:
•Adreste yazım hatası olabilir.
•Bir bağlantıyı tıklattıysanız, bağlantı güncel olmayabilir. 

diyor

ama[b] mozilla [/b]veya[b] chroma[/b] da tıkladığınızda

https://www.heyecanverici.com/index.php?route=checkout/shipping

herhangi bir sorun yok

bunu nasıl çözebiliriz acaba 


gördüğünüz gibi internet explorer da https nin yanında 3 adet /// otomatik oluşuyor :(

deneme misafir alışverişi yapabilirseniz sorunu daha detaylı görebilirsiniz :(

lütfen yardım

şimdiden teşekkürler
 

admin

Administrator
Yönetici
Katılım
13 Ağu 2009
Mesajlar
3,208
Tepkime puanı
1
Puanları
38
Yaş
36
Konum
Bursa
Web sitesi
www.opencart-tr.com
RE: İExplorer da - alışverişi tamamla- sorunu

admin/config.php dosyasında ve admin ayarlarında site adreslerinizi kontrol ediniz
 

malesef

OpenCart-TR
Katılım
26 Ara 2009
Mesajlar
93
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Kod:
<?php
// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'http://www.heyecanverici.com/admin/');
define('HTTP_CATALOG', 'http://www.heyecanverici.com/');
define('HTTP_IMAGE', 'http://www.heyecanverici.com/image/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'https://www.heyecanverici.com/admin/');
define('HTTPS_IMAGE', 'https://www.heyecanverici.com/image/');

// DIR
define('DIR_APPLICATION', '/mounted-storage/home63a/sub002/sc38908-DQQS/heyecanverici.com/admin/');
define('DIR_SYSTEM', '/mounted-storage/home63a/sub002/sc38908-DQQS/heyecanverici.com/system/');
define('DIR_DATABASE', '/mounted-storage/home63a/sub002/sc38908-DQQS/heyecanverici.com/system/database/');
define('DIR_LANGUAGE', '/mounted-storage/home63a/sub002/sc38908-DQQS/heyecanverici.com/admin/language/');
define('DIR_TEMPLATE', '/mounted-storage/home63a/sub002/sc38908-DQQS/heyecanverici.com/admin/view/template/');
define('DIR_CONFIG', '/mounted-storage/home63a/sub002/sc38908-DQQS/heyecanverici.com/system/config/');
define('DIR_IMAGE', '/mounted-storage/home63a/sub002/sc38908-DQQS/heyecanverici.com/image/');
define('DIR_CACHE', '/mounted-storage/home63a/sub002/sc38908-DQQS/heyecanverici.com/system/cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', '/mounted-storage/home63a/sub002/sc38908-DQQS/heyecanverici.com/download/');
define('DIR_LOGS', '/mounted-storage/home63a/sub002/sc38908-DQQS/heyecanverici.com/system/logs/');
define('DIR_CATALOG', '/mounted-storage/home63a/sub002/sc38908-DQQS/heyecanverici.com/catalog/');

// DB
define('DB_DRIVER', 'mysql');
define('DB_HOSTNAME', 'mysql3333.servage.net');
define('DB_USERNAME', 'xxxxxxxxx');
define('DB_PASSWORD', 'yyyyyyyyyy');
define('DB_DATABASE', 'uuuuuuuuu');
define('DB_PREFIX', '');
?>

yukarıdaki gibi :(

sadece İE de alışverişi tamamla dediğimde sorun çıkarıyor :(

mozillada ve chroma da sorun yok
 

sameell

OpenCart-TR
Katılım
28 Tem 2010
Mesajlar
11
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Bu sorunun aynısını bende yaşıyorum.Bir çözüm bulabildiniz mi ?
 

enverduzz

OpenCart-TR
Katılım
10 Kas 2010
Mesajlar
40
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Bu sorunun aynısını bende yaşıyorum.Bir çözüm bulabildiniz mi
 
Üst