admira
OpenCart-TR
Arkadaşlar admin panelim normal fakat mağazaya gittğim zaman bu hatayı alıyorum.. Nereyi bozduk acaba...
Error: Could not load controller module/login!
admira' Alıntı:Arkadaşlar admin panelim normal fakat mağazaya gittğim zaman bu hatayı alıyorum.. Nereyi bozduk acaba...
admira' Alıntı:Üstadım tema kullanıyorum fakat neyi nereye atacam biraz daha açıklayabilirmisin... :?:
öz_ak' Alıntı:admira' Alıntı:Üstadım tema kullanıyorum fakat neyi nereye atacam biraz daha açıklayabilirmisin... :?:
kardeşim sen şimdi login modulu yükledin şimdi bildiğim kadar anlatayım kardeşim
modülün içerisinde sırayala
catalog/view/theme/default - klasörünü aç içerisinde bulunan iki adet klasörü
sitende sırayla catalog/view/theme/default değilde diğerinin içerisine at yani hangi temayı kullanıyorsan onun içerisine atacaksın umarım olur.
FatihDora' Alıntı:öz_ak' Alıntı:kardeşim sen şimdi login modulu yükledin şimdi bildiğim kadar anlatayım kardeşim
modülün içerisinde sırayala
catalog/view/theme/default - klasörünü aç içerisinde bulunan iki adet klasörü
sitende sırayla catalog/view/theme/default değilde diğerinin içerisine at yani hangi temayı kullanıyorsan onun içerisine atacaksın umarım olur.
bu hatayı bende alıyorum dediklerinizi yaptım fakat çözemedim yardımcı olurmusunuz???
FatihDora' Alıntı:Yorum için teşekkürler ama yapamadım login.php var ve çalışıyor dosyaları değiştiriyorum, login gitsede bu kezde language hatası veriyor :S
Gökhan TAYLAN' Alıntı:FatihDora' Alıntı:Yorum için teşekkürler ama yapamadım login.php var ve çalışıyor dosyaları değiştiriyorum, login gitsede bu kezde language hatası veriyor :S
Fatih beyle iletişime geçip sorunun çözümünü sağladık sorunu diğer mesajımdada bahsettiğim
dil dosyası problemi idi
turkish/module/login.php dosyası varken
english/module/login.php dosyası sitesinde mevcut değildi şuan aktif
kendileriyle tanıştıgıma çok memnun oldum iyi bir opencart kullanıcısı olma gayretindeler.
osdem66' Alıntı:Gökhan TAYLAN' Alıntı:Fatih beyle iletişime geçip sorunun çözümünü sağladık sorunu diğer mesajımdada bahsettiğim
dil dosyası problemi idi
turkish/module/login.php dosyası varken
english/module/login.php dosyası sitesinde mevcut değildi şuan aktif
kendileriyle tanıştıgıma çok memnun oldum iyi bir opencart kullanıcısı olma gayretindeler.
Merhaba Bu hatanın dil dosyasındna kaynakaldıgından eminmisiniz? böyle bir hata söz konusu modül dosyasının catalog/controller/module klasörü içerisindeki php dosyasının bulamadıgı için yükleyemedginde alınan bir hatadır..dil dosyasında olmuş olsa böyle bir hata vermemesi gerekmezmi? isterseniz bahsettigim klasör içerisindeki herhangi bir modülün php dosyanın adını degiştirin deneyin nasıl bir hata alıyorsunuz? Yanılıyormuyum...?
eka7a' Alıntı:osdem66 demek istediği sanırım şu
Error: Could not load controller module/login! hatası modül kontrol dosyası eksik olduğu da çıkan hata dil dosyası eksik olsaydı altaki hatayı vermesi gerekirdi
Error: Could not load language module/login!
demek istiyor sanırım ben öyle anladım