config.php dosyası örneği ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bgurses

OpenCart-TR
Katılım
1 Eki 2010
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Arkadaşlar merhaba,

opencart kurmaya çalışıyorum fakat bir türlü kuramadım... aslında kurulum başarıyla yapılıp Mağaza ve Admin sayfalarına yönlendiren son kurulum sayfası geliyor.. Mağazaya Git diyorum yeniden install sayfası açılıyor.. foumlarda araştırdım aynı hatayı bi arkadaş daha almış.. galiba problem config dosyalarına kurulum sırasında birşey yazmıyor.. Bu nedenle sizden config.php dosyasının içinde yazanları rica ediyorum. Aynısını kendi bilgilerimle değiştirip hosta atıcam belki o zaman düzelebilir.. Çünkü başka bişey gelmedi aklıma.. Şimdiden teşekkürederim.


Saygılarımla.
 

bgurses

OpenCart-TR
Katılım
1 Eki 2010
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Puanları
0
merhabalar,

kendi config dosyamda bişey yzmıyor işte boş orası.. normalde bildiğim kadarı ile kurulum yaparken orasını sistem kendi otomatik dolduruyor.. ama ben olmuyor işte arkadaşımın dediği gibi 777 yaptım chmod ayarlarını ama sonuç aynı

sitenin adresi

http://www.aslankirtasiye.com


Saygılarımla,
 

admin

Administrator
Yönetici
Katılım
13 Ağu 2009
Mesajlar
3,200
Tepkime puanı
1
Puanları
38
Yaş
38
Konum
Bursa
Web sitesi
www.opencart-tr.com
Kendiniz yazıyorsunuz bir arkadaş daha aynı sorun ile karşılaşmış diye konuyu bulmuşsunuz ama yine de farklı bir konu açıyorsunuz. Sorunuzu bulduğunuz konudan devam etseniz klavye elinize mi yapışır. Bu yaptığınız konu kalabalığından başka bir şey değil. Forum kuralları da bu konuda gayet açıklayıcı okuyunuz.
http://forum.opencart-tr.com/thread-1505-post-9243.html
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst