Hknsl' Alıntı:Merhaba, Aynı sorun bendede vardı arkadaşım. sordum-çözdüm sebebi yazdım mesajlarım silindi gerçi. Bende de ie 6ve ie9 da kayma vardı Orta flash'ın sanırım genişlik boyutundan dolayı alta iniyor. Genişliği biraz daha düşürürsen düzelicektir. Ürünlerin oldu orta bölümlerde ürün sayılarını 4-8-12 olarak te tek yayımlamayı bi dener misin? bende de ürünler 30 küsür tane idi anasayfada 4 den başladım yavaş yavaş yükselttim ve 1 ürün yüzünden böyle olduğunu gördüm.
jimsi' Alıntı:Hknsl' Alıntı:Merhaba, Aynı sorun bendede vardı arkadaşım. sordum-çözdüm sebebi yazdım mesajlarım silindi gerçi. Bende de ie 6ve ie9 da kayma vardı Orta flash'ın sanırım genişlik boyutundan dolayı alta iniyor. Genişliği biraz daha düşürürsen düzelicektir. Ürünlerin oldu orta bölümlerde ürün sayılarını 4-8-12 olarak te tek yayımlamayı bi dener misin? bende de ürünler 30 küsür tane idi anasayfada 4 den başladım yavaş yavaş yükselttim ve 1 ürün yüzünden böyle olduğunu gördüm.
olmadı. türkçe karakter sorununu ve özel ürünler vs tabına nasıl ürün ekledin acaba
KRaLeFe' Alıntı:emeginize saglik fakat size bi sorum olacaktı? bu tab menu harici anasayfada bide nivo slider var bunu nasil gosterecez modul kodlarini sildigimizden oda gitti onu nasil ekleyebiliriz?
expero' Alıntı:arkadaşlar allah rızası için şu modülü 1.5.3.1 içinde anlatın. günlrdir site içinde arama yapıyorum bulamadım.