Yeniyim. Bir Kaç Sorum olacak.

aslantr

OpenCart-TR
Katılım
24 Mar 2011
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
öncelikle bu Konu'ma göz attığınız için teşekkür ederim.
Opencart'ı ilk defa kullandığım gibi aynı zamanda ilk defada
bir e-ticaret scripti kullanacam.

merak ettiğim bir kaç şey var.

1.Opencart ne kadar güvenli bir yazılım?
2.Opencart'ın sağ alt bölümündeki copright yazısını kaldırmak için yaklaşık kaç $ bağış yapmamam gerekecek?
3.Opencart'ı kullanacak olursam eğer, Müşterilerim online alışveriş yapacak olursa Kredi Kartı Limiti v.s Bunları denetliyecek Eklenti filan varmı, ve bu eklentiler ne kadar güvenli olacak.

Bu sistemi kullanacaksam eğer kesinlikle müşterimin mağdur olmamasını isterim.
Lütfen Konuyla ilgili gerçekten tecrübesi olanlar cevap versin.

İlginize tekrar teşekkür ederim
 

webhane

OpenCart-TR
Katılım
22 Ara 2010
Mesajlar
70
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Merhaba,

Öncelikle OpenCart bilinir hiçbir açığı bulunmamaktadır.
Copright yazısını kaldırmak senin elinde tabiki bunun ödemeyle bir alakası yok, sadece bizlere bu desteği verdiklerinden ötürü gönlünüzden kopan bir ödemeyi ödeyerek teşekkür etmiş olursunuz.
Sanal Poslar içide Yeni yapılanan Garanti sanal pos sistemini ücretsiz olarak bulamayıp diğer pos modullerini EST Pos modulu ile tedarik ederek sorunsuz bir şekilde alışveriş sağlatabilirsiniz. Yapı Kredi sanal posu içinde site içerisinde arama yaparakta kullanabilirsiniz.
 

TECHNOLOG

OpenCart-TR
Katılım
4 May 2010
Mesajlar
641
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
37
Konum
Peygamberler Şehri
Web sitesi
www.edessaweb.com
1. opencart kendini sürekli yenileyen bir e-ticaret yazılımı. herhangi bir açık söz konusu olduğunda opencart geliştiricileri duruma el atıp güncelleme çıkarmaktadırlar. yani opencart %99 güvenlidir. %1'lik kısımda zaten sunucunuzun güvenliğidir.

2. sağ altta yer alan opencart-tr yazısını kaldırabilirsiniz. ancak opencart yapımcısına 100 $ ya da € ödemek zorunsınız. aksi taktirde opencart yapımcısı üzerinizde hak sahibidir. (opencart-tr yazısını kaldıranlara şahsım adına söyleyeyim hiç bir şekilde yardım etmiyorum)

3. opencart kendi orijinalinde bir çok ödeme yöntemi mevcuttur. tabiki ücretli satılan ve ücretsiz olarak dağıtılan bir çok ödeme yöntemi mevcuttur. daha fazla ödeme yöntemi için
resmi sitesinde buradan ulaşabilirsiniz
http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension&path=4

ayrıca forumumuzda http://forum.opencart-tr.com/forum-8.html buradan bakabilirsiniz.
 

osdem66

OpenCart-TR
Katılım
19 Ağu 2010
Mesajlar
882
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
57
Web sitesi
opencart-themes.org
Merhaba.. Çalışan her sistemin mutlaka açığı vardır.. Sİz mağazanızın kapısını açmlısınızki müşteriler girip alışveriş yapabilsin bu da bir açıktır mühim olan gerekli güvenlik önlemlerini alabilmektir.. yoksa düşünün girişi çıkışı kapalı tamamen izole edilmiş bir magazadan müşteri giriş çıkışı nasıl olabilir.. bütün bunlar açıktır ama güvenlik önelmlerini almak gerekir diger her sciripte oldugu gibi bununda acıkları ve acıklarına karşı güvenlik önlemleri var.. Bir alışveriş sitesinde bir sitenin güveliği birde alışveriş ve ödeme sisteminin güvenliği olarak ele almak lazım sitenin güvenliği ninin zayıf yada fazla olması normalde bir sitenin başına gelebilecek hack olayından daha fazla degildir yedeğini alırısnız böyle bir şey olursa tekrar kurarsınız ama bu diğer her sitenin basıan gelebilir.. merak etmeyin içeri giren mallarınızı çalamaz:))

Alışveriş ve ödeme güvenliği ise direk scriptle alakalı degildir zaten online kredi kartı kullanacaksanız gerekli ssl 3d vs vs gibi ödeme sekilleri ve güvenlik sistemlerinin yüklemek ve o güvenliği sağlamak zorundasınız yoksa sanal pos hizmeti vermez bankalar size.. su ana kadar ben bu tip açıkla bir siteden bilgi alınıp dolandırıcılık yapıldığını hiç duymadım duyanınız varmı:) o yüzden opencart su an Türkiye deki 3000-4000 tl yapılan siteler ne kadar güvenli ise o kadar güvenli yada onlar ne kadar güvensiz ise bu da o kadar güvensiz.. Korkma o konuda gerekli güvenlik önlemlerini mecburen opencart ta da diger özel scriptlerde de almak zorundasın..
iyi bir tema ve ufak tefek eklentilerle Türkiyenin en iyi alışveriş siteleri ile baş edebilecek bir site cıkartabilmen çok zor değil.. Opencart ı seviyorum:):):)):
 

aslantr

OpenCart-TR
Katılım
24 Mar 2011
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
ilginizden dolayı hepinize teşekkür ederim.
verdiğiniz bilgilerle bu konuda iyi aydınlandığımı düşünüyor ve hepinize başarılar dilerim.
 
Üst