Yeni başlayacağım opencarta eski sitem zarar görürmü?

mkgilera

OpenCart-TR
Arkadaşlar Opencart hakkında fazla bilgim yoktu taaki bu siteyi görene kadar. 3 yıldır joomla kullanıyorum ve 1 yıldır da alışveriş sitemi bu şekilde kullanıyorum. Ancak joomla bu konuda çok zayıf ve kullanışsız. Şimdi ben Opencart kuracağım; ancak sitem arama motorlarında şu an çok iyi durumda opencarta geçersem linklerimi kaybedeceğim,, bu durumda opencarta geçmelimiyim kararsız kaldım. Sitem zarar görürmü? yani arama motorlarında gerilermiyim? Bir de Joomlada siteyi kapatıp ''Site bakımda gibi bir mesaj yazabiliyordum'' Opencartta da böyle bişey varmı?

Şimdiden teşekkür ederim.
Ayrıca forum çok sade ve anlaşılır teşekkürler elinize sağlık.

Sanırım kimsenin bilgisi yok bu konuda..

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
Opencart ile Joomla Seosu Kıyaslanamaz Diye Düşünüyorum. seo bir nevi eklentiden ziyade yazılımcının teknik bilgisi dahilinde yaptıgı bireysel uygulama gibi görüyorum.

Opencart E-Ticaret Mantığıyla Bir Seo Yapısı Var
Joomlada İse Hem Genel Yapı hemde Kullandıgınız E-Ticaret Bileşen veya modüllerine ait bir seo eklentisi yada uyumu söz konusu bu aşamada Opencart Direk Olarak E-Ticaret İşi Yapacaklar İçin Bir Alt Yapı Olduğundan Kullanmanızda Yarar Var Kısa Sürede Eski Verimi Sağlayabilirsiniz. iyi bir seo tekniği ile .

Not : Opencart 'tada Bakım Aşamasında Alma Şansınız var genel ayarlardan.

kısaca özet.

mkgilera

OpenCart-TR
Teşekkür ederim Gökhan bey! açıklayıcı oldu... Ben boşuna uğraşmışım o kadar zaman joomla ile. Opencart eticaret için biçilmiş kaftan. Kolay gelsin.

muzorotti

OpenCart-TR
joomla kullandığınız sitede seo uygulamışsanız aynı (aynı kelimeler ile seo uzantısını oluşturmak) linkleri opencartta'da uygulayabilirsiniz bu tabiki uzun zaman alır ama linkleri kaybetmemekten iyidir