yedek yüklerken my module 2 hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gökhan

OpenCart-TR
merhabalar arkadaşlar ben open cart kurdum sitenin yediğini yükledim başırılı bi şekilde yüklendi yalnız siteye geldiğim zaman php my module 2 hatası alıyorum eksik dosyayı tamamlıyorum ve daha sonra şöyle bir hata alıyorum

Error: Could not load template /home/ozgur/public_html/catalog/view/theme/default/template/module/mymodule2.tpl!

Lütfen yardımcı olursanız sevinirim yüklediğim bütün sürümler hatalı yedek yüklemiyor 10 defa ftp deki dosyaları silip başka sürümler denedim yalnız yine olmadı lütfen yardımcı olun günlerdir forumda dolaşıyorum ama ama sorunu bulamadım ve ben open carttan fazla anlamam lütfen yadırgamayın şimdiden teşekürler

lütfen yardımcı olun msn adresimden ulaşabilirsiniz bana ayrıcalık tanımanızı istemiyorum ama gerçekten sadece küçük bir hata yüzünden olmuyor lütfen arkadaşlar yardıma ihtiyacım var

TECHNOLOG

OpenCart-TR
Web sitesi
www.edessaweb.com
admin panelinizden modüllere tıklayıp, mymodule2 modülü pasif yani kapalı konumuna getirin. başka modüller hata verirse aynı yöntemle hata veren modülleri kapatın.

çünkü yüklediğiniz yedekte mymodule2 diye bir modül açık olarak görünüyor, hali ile ftpnizde mymodule2 modülü olmadığı için de hata veriyor.

admin

Administrator
Yönetici
Web sitesi
www.opencart-tr.com
Sabahın 5.23 konu açmışsınız cevap gelmiyor diye saat 6.46 tekrar yazmışsınız!!!

http://forum.opencart-tr.com/thread-1415.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...