Yardımınıza İhtiyacım Var...Değişik Bir Şey

halilsen80

OpenCart-TR
Opencarta yeni başlayan biri olarak web siteme şabllon tema eklemek isterken kategorilerden 4 tanesinin üzerine tıkladığımda anasayfaya yönleniyor. Üst menüde bu 4 tanesinin üzerinde alt kategorileri çıkmıyor ama yanındakilerde çıkıyor. Değişik bir durumla karşı karşıyayım. Ne yapmam gerektiğini söylerseniz memnun olurum

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
Opencart'a Yeni Başlayan Biri Olduğunuz Belirtmişsiniz.

1- Şablon Hatalı Olabilir. Sizin Opencart Sürümünüz İle Yüklediğiniz Tema Birbiriyle Uyumsuzdur .
2- Kategori Modülü Default İse Kategorilerin Seo Kelimelerini Hatalı Yazmış Olabilirsiniz.
3- Kategori Modülü Farklı ise Modülünüz Hatalı Olabilir
4- Hepsi , Siteniz İncelenmeden Karar Verilmemesi Gereken Bir Durum =)

halilsen80

OpenCart-TR
Peki nereyi nasıl düzeltebilirim. halilcell@hotmail.com msn adresim. Buradan yardımcı olabilirmisiniz... Aynı zamanda problemi görmeniz için site adresi www.ucuzlukgemisi.com

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
Logo Boyutlandırmanız Hatalı PNG Dosyanızı Düzenleyiniz.

Resimli Bilgi : http://prntscr.com/d1rgq , http://prntscr.com/d1r6a

Logonuzu : 429 X 118 px Yapabilirsiniz.

halilsen80' Alıntı:
Peki nereyi nasıl düzeltebilirim. halilcell@hotmail.com msn adresim. Buradan yardımcı olabilirmisiniz... Aynı zamanda problemi görmeniz için site adresi www.ucuzlukgemisi.com

halilsen80

OpenCart-TR
örneği resim çekerek sizlere azçok göstermek istedim. Fotoğrafta Bayan yazan yerin üstüne mause imlecini getirdiğimde resimdeki gibi mağaza ismi çıkıyor ama bir diğer fotoda yer alana göre mause ile çeyiz ürünlerinin üzerine geldiğimde içeriği gösteriyor.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    39.5 KB · Görüntüleme: 3
  • 2.jpg
    2.jpg
    79.5 KB · Görüntüleme: 3

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
Üstte Belirttiğim İşlemleri Yaparsanız Sorununuz Kalmaz Sorun Logo Boyutundadır.

halilsen80' Alıntı:
örneği resim çekerek sizlere azçok göstermek istedim. Fotoğrafta Bayan yazan yerin üstüne mause imlecini getirdiğimde resimdeki gibi mağaza ismi çıkıyor ama bir diğer fotoda yer alana göre mause ile çeyiz ürünlerinin üzerine geldiğimde içeriği gösteriyor.

halilsen80

OpenCart-TR
Gökhan bey gerçekten çok teşekkür ederim. Ufacık şey gibi görünüyor ama sabahtan beri çözemedim. Tekrardan çok teşekkür ediyorum.