Xml Entegrasyonu Nasıl Yapılır

zazax

OpenCart-TR
Katılım
19 Ocak 2013
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Merhaba Arkadaşlar,

Benden yyithalat xml si var bunu bizim sitemize nasıl yuklerim ve entegre edebilirim ?

Maalesef verebileceğim butce yok o yuzden yardım istiyorum sizden..

Teşekkurler
 

devopen

OpenCart-TR
Katılım
17 Tem 2012
Mesajlar
119
Tepkime puanı
0
Puanları
0
XML entegrasyonu 50 - 100 TL arası yapılan bir iş . E-ticaret yapmak istiyorsunuz fakat cebinizden size lazım olan bir iş için 100 TL yok veya ücretsiz temin etmeye çalışıyorsunuz. İşler böyle yürümüyor malesef.
 

casperkip

OpenCart-TR
Katılım
24 Kas 2010
Mesajlar
324
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Yaş
37
Konum
İstanbul
Web sitesi
www.gokhanbayraktar.com.tr
Devopen arkadaşıma bu konuda hak veriyom..İnternet e ticaret çöplüğüne dönmeye başladı...

Arkadaşlar bu işin normal bir ticarethane mağazadan çok farkı yoktur.Tamam bir hevesle yapalım diyorsunuz ama malesef emeğiniz boşa gider.Böyle yaparak hiç bir şey kazanamazsınız.Ayrıca deyinmek istiyorum YY ithalat gibi ürünlerin tedariğini yapan çok firma ve bu ürünlerin satışını yapan daha çok e ticaret sitesi var.Bu siteler ile rekabet etmeniz gerek ki az da olsa birşeyler kazanabilesiniz.Bir işe kalkışmadan önce iyi araştırma yapın.Ben YY ile bizzat görüştüğüm için yazıyorum.Öyle söylenenler gibi milyarlar kazanamazsınız.Kazanacağınız Kar marjı en fazla %30 bunuda 4 5 TL lik bir üründen kazandığınızda = hiç birşey..Yani boşa zaman ve para kaybı.Neden öyle diyorsun diyenler için de söylüyorum.Al sat ile bitmiyor.Sizin işletme masraflarınız ve diğer firmalar ile rekabet için ayıracağınız reklam masrafları vs ile neredeyse hiçbirşey kazanmıyorsunuz.

E ticaret yapacaksanız direkt olarak üreticiden alıp satın ki birşeyler kazanabilin.Yanlış bilgi verdiğimi düşünenler var ise onlarında yorumlarını okumak isterim.herkese iyi çalışmalar.
 

devopen

OpenCart-TR
Katılım
17 Tem 2012
Mesajlar
119
Tepkime puanı
0
Puanları
0
@casperkip'in dediği gibi e-ticarette al-sat yaparak kazanç sağlamak mümkün değil. Zaten yeterli alım gücünüz yoksa asıl işi toptancılık,tedarik olan firmalar bile size bayi fiyatı diye perakende fiyatı veriyor. Hatta daha pahalı bile olabiliyor. Direk üretici ile veya distribütör ile çalışmak içinde yine yeterli sermayenizin olması gerekiyor. Kısacası alım ve reklam gücünüz yoksa bu işten uzak durun. Boşuna eldekinden de olmayın. Bu işten asıl parayı google kazanıyor :) Reklam vermeden trafik sağlamanız mümkün değil.
 

karexxxx

OpenCart-TR
Katılım
11 Kas 2011
Mesajlar
12
Tepkime puanı
0
Puanları
0
2011 yılından itibaren mağazalarımız terlik,panduf,ev botu,yazlık terlik, ev terlik ve benzeri ürünlerimizi www.heradimda.com ve www.heranalisveris.com sitelerimizden satışa sunmaktayız.

Mağaza stoğumuzda bulunmayan ürünleri asla sitelerimizde bulundurmuyor stok takibimizi son derece dikkatli bir şekilde yapıyoruz.

Ürünlerimizi sitenizde bulundurmanız konusunda işbirliği yapmak arzusundayız. Tek tek ya da toptan yapmak isteyeceğiniz alışverişlerinizde bayi yüzdelik indirimleri ve aynı gün kargo hizmetimizle yanınızda olacağız.

İnternet satışları sorumlu mağazamız Beykoz mağazamızdır. Telefonlarımızda bekle, tuşlama gibi bekleten durumlar yoktur. Direk temsilcinizle görüşebilirsiniz. Ürünler adresinize gönderileceği gibi acil durumlarda ve ekstra kargo ücreti ödememeniz için direk olarak müşterinizede gönderim yapılabilir.

Xml hizmetimiz bulunmaktadır. Sitenizde ürünlerimizi barındırmak ve satışa sunmak isterseniz aşağıdaki iletişim bilgilerimizden bizimle bağlantıya geçebilirsiniz.

Örnek xml link : http://heradimda.com/index.php?route=normal/export&email=xmldeneme@heradimda.com&password=986532
 
Üst