Üstmenüdeki Anakategori, Soldaki Alt Kategorilerde Çıkmasın

sinan123

OpenCart-TR
Merhaba,

1.5'de bildiğiniz üzere ana kategoriyi istersek üste menüye de ekleyebiliyoruz. Benim yapmak istediğim iste üst menüde gösterilen anakategoriler soldaki kategoriler modülünde gösterilmesin. Hem yukarıda hem aşağıda olması mantıksız olacak.

Örneğin:
Erkek Giyim | Kadın Giyim | Çocuk Giyim | Bebek Giyim

Kategoriler:
Gömlek
Pantolon
Etek
Tişört

Gördüğünüz üzere Kategoriler altından hep üst menü'de olanları alt kategorileri mevcut. Eğer ki "üstmenüde olan kategorilerde çıkması" komutunu eklersek belki durumu çözeriz.

İlginiz için teşekkürler

Umarım çözüm bulunur ve herkes yararlanır.

Bu durumda "Tasarım-Bölümde geçersiz kıl" tam ihtiyacıma göre dedim ama seçmeme rağmen hiçbir değişiklik olmamakta.

bunu nasıl sağlayabiliriz. Dahası "Bölümde Geçersiz Kıl" nedir?

Şimdiden teşekkürler

Forumda gerekli arama yapıldı ama sonuç yok

admin

Administrator
Yönetici
Web sitesi
www.opencart-tr.com
RE: "Bölümde Geçersiz Kıl" nedir? Navmenu'de olan soldaki kategorilerde çıkmasın durumu

Çeviride anlam bozukluğu var. Bir sonraki sürümde düzeltilecektir. Aslında bu bölüm gibi davran olacak yani seçtiğiniz bölümümdeki modüllere o kategoride gösterir

sinan123

OpenCart-TR
RE: "Bölümde Geçersiz Kıl" nedir? Navmenu'de olan soldaki kategorilerde çıkmasın durumu

eka7a' Alıntı:
Çeviride anlam bozukluğu var. Bir sonraki sürümde düzeltilecektir. Aslında bu bölüm gibi davran olacak yani seçtiğiniz bölümümdeki modüllere o kategoride gösterir
İngilizcesinden kontrol edince farkettim. "layout override" dediğiniz gibi.

Esas sorunumu nasıl çözebilirim üstadım? Ana kategoriler tepede (kadın giyim, erkek giyim gibi), alt kategoriler (etek, gömlek vs gibi) solda çıksın istiyorum.

"navigasyon menu'de olan kategori, sol kategori altında çıkmasın" komutunu sağlayacak bir kod var mıdır?

Yardımlarını için teşekkürler

plustre

OpenCart-TR
Aynı şeyi sormuşum bende ne sana cevap gelmiş ne bana, kimse bilmiyo heralde.