Merhaba,
1.5'de bildiğiniz üzere ana kategoriyi istersek üste menüye de ekleyebiliyoruz. Benim yapmak istediğim iste üst menüde gösterilen anakategoriler soldaki kategoriler modülünde gösterilmesin. Hem yukarıda hem aşağıda olması mantıksız olacak.
Örneğin:
Erkek Giyim | Kadın Giyim | Çocuk Giyim | Bebek Giyim
Kategoriler:
Gömlek
Pantolon
Etek
Tişört
Gördüğünüz üzere Kategoriler altından hep üst menü'de olanları alt kategorileri mevcut. Eğer ki "üstmenüde olan kategorilerde çıkması" komutunu eklersek belki durumu çözeriz.
İlginiz için teşekkürler
Umarım çözüm bulunur ve herkes yararlanır.
Bu durumda "Tasarım-Bölümde geçersiz kıl" tam ihtiyacıma göre dedim ama seçmeme rağmen hiçbir değişiklik olmamakta.
bunu nasıl sağlayabiliriz. Dahası "Bölümde Geçersiz Kıl" nedir?
Şimdiden teşekkürler
Forumda gerekli arama yapıldı ama sonuç yok
1.5'de bildiğiniz üzere ana kategoriyi istersek üste menüye de ekleyebiliyoruz. Benim yapmak istediğim iste üst menüde gösterilen anakategoriler soldaki kategoriler modülünde gösterilmesin. Hem yukarıda hem aşağıda olması mantıksız olacak.
Örneğin:
Erkek Giyim | Kadın Giyim | Çocuk Giyim | Bebek Giyim
Kategoriler:
Gömlek
Pantolon
Etek
Tişört
Gördüğünüz üzere Kategoriler altından hep üst menü'de olanları alt kategorileri mevcut. Eğer ki "üstmenüde olan kategorilerde çıkması" komutunu eklersek belki durumu çözeriz.
İlginiz için teşekkürler
Umarım çözüm bulunur ve herkes yararlanır.
Bu durumda "Tasarım-Bölümde geçersiz kıl" tam ihtiyacıma göre dedim ama seçmeme rağmen hiçbir değişiklik olmamakta.
bunu nasıl sağlayabiliriz. Dahası "Bölümde Geçersiz Kıl" nedir?
Şimdiden teşekkürler
Forumda gerekli arama yapıldı ama sonuç yok