Ürün Kopyalama

lordd

OpenCart-TR
Web sitesi
ipekyolulokmanhekimler.com
merhabalar 1.5.1.3.1 sürümünü kullanmaktayım.
bir ürünü bir kaç defa kopyaladım ve düzenleyip aktif etmek istediğimde şu hatayı alıyorum ve işlem gerçekleşmiyor!

-----------------------------------------------

Warning: mysql_real_escape_string() expects parameter 1 to be string, array given in /home/kilifci/public_html/system/database/mysql.php on line 55
Warning: mysql_real_escape_string() expects parameter 1 to be string, array given in /home/kilifci/public_html/system/database/mysql.php on line 55
Warning: mysql_real_escape_string() expects parameter 1 to be string, array given in /home/kilifci/public_html/system/database/mysql.php on line 55Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kilifci/public_html/admin/index.php:79) in /home/kilifci/public_html/system/engine/controller.php on line 28
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kilifci/public_html/admin/index.php:79) in /home/kilifci/public_html/system/engine/controller.php on line 29

-----------------------------------------------

Neden böyle bir hata verir, nasıl çözebilirim, yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar ?

EnverYigit

OpenCart-TR
hata veren dosyaları orjinalleriyle değiştirin bakalım?

lordd

OpenCart-TR
Web sitesi
ipekyolulokmanhekimler.com
Arkadaşlar sorun ürün kopyalamakla alakalı değilmiş, herhangi bir ürüne ana resim haricinde Resim sekmesinden yani diğer resimleri eklediğimiz kısımdan herhangi bir ya da birden fazla resim eklersem bu hatayı veriyor. Dosyaları orjinalleri ile değiştirdim ancak yine aynı..
Yardımcı olabilir misiniz ? :/