Öncelikle haber listesi modulu derken ne demek istediğiniz bir açıklayınız.. Dediğiniz modul haber listesi moduluyse yani -->>
Haber listesi modulu (buysa) sistemin herhangi bir dosyasını değiştirmiyor.. Kaldıki sorununuzu hata aldığınızı düşündüğünüz modul altında belirtmemeniz gerekir böyle bir durumda..
Modul kendi dosyaları üzerinden çalışıp bilgileri mailchip üzerine kayıt ediyor.. Sizde isterseniz mailchip üzerinde ücretli üyelikle mail gönderebiliyorsunuz yada orada toplanan mail adreslerini alıp kendi mail listinize gerek geçici üye yaparak gerekse başka yol ile ekleyip kendi sunucunuzu ve opencart ın alt yapısını kullanarak toplu mail gönderiyorsunuz ve böyle bir işlem ile sizin bahsettiğiniz yerden hata almanız imkansız..
Eğer bahsettiğiniz toplu mail sorunudur ve bunda opencart 147 sürümünün türkçeleştirme hatasında sorun vardır diyorsanız bunca zamandır toplu maili kimse kullanmamış ve böyle bir sorun dikkatlerini çekmemiş demektir..(Genel bir sorun olsaydı) ki ben kullanıyorum bende bu hataya maruz kalırdım..
Eğer hala yanlış anlamadıysam modulden şüpheleniyorsanız sale/contact .tpl ve .php dosyalarının orjinallerini yükleyip tekrar deneyiniz..
Bu arada resimde görülen hatada mail.awardspace.com bağlantıyı red etti gibi bir hata veriyor.. Bu hatayı sunucuza da danışmanız daha mantıklı olacaktır fikrimce..
Ayrıca mynetin alt yapısını kullarak size kullanıcı adı ve şifre oluşturmuştum konu içerisinde.. Bunları gerekli yerlere girerek göndermeyi denediniz mi..