ürün alımına gore indirim

playmusic

OpenCart-TR
herkeze iyi çalısmalar heryerde arayıpta bulamadıgım bır çalışmaya ihtiyacım var

öncelikle istegimin detaylarına bakmadan su aynı ısı yapar suna bak demeyın cunkı cok aradım

amacım diyelimki farkli kategorilerde iki urunum var a ve b urunu

a ve b urunu bırlıkte sepete eklenmısse eger ikisindede yuzde oranında ayrı ayrı ındırım ıstıyorum

mesela a urunu 250 lıra b urunu 50 lira ikisi birden alındıysa eger sepette iki urundede yuzde 10 arlık ındırım olsun yanı 25+5 = 30 tl

ve birde urun sayfasında benzer urunler tabı yanında bır tab acıp bu urune ozel ındırımlı urunler tabı acıp bu urunle etkılesıme gecen tum ındırımlı urunlerı checkbox ıle secerek bırlıkte sepete ekleyebılmek ıstıyorum

insallah ıhtıyacımı anlatabılmısımdır. yorum ver yardımlarınız ıcın tesekkur ederım

devopen

OpenCart-TR
Modül olmayışı normal zira bu iş modül işi değil. Temel yapıya hem admin hem catalog tarafından kod eklenmesi gerekiyor. Tabi birde veritabanında ekstra tablo lazım.

playmusic

OpenCart-TR
pekı ustadım soyle bırsey yapamazmıyız basıt olarak en azından dıyelımkı seceneklere özelliklere yada indirim alanına bır ıfade ekledık sepette ortak ıfadesı olanlara bizim yazdıgımız oranda ındırım yapsa

yanı bu gunlerde tıcaret sıtelerınde en cok kullanılan ozellık bu bunun opencartta olmaması cok ama cok buyuk bır eksıklık