Merhaba opencart forum ahalisi 
Şimdi ben 1.5.3.1 güncel sürümde kendi pos sistemimimi yazdım neredeyse bitirecektimki . ufak bir yerde takıldım. Posnet Ödeme Modülü kendisini 80 küsür dolara satıyorlar ben paylaşıcam kendi yaptığımı zaten. Taksit desteği olucak herşeyi tamam . Gönderiyorum ödeme gerçekleşiyor fakat geri dönüş yapıldığında . Diyelimki geri dönüş olumlu ödeme alındı ben o siparişi onay bekliyor haline getiremiyorum.
yane siparişler kısmına düşmüyor.
Kodlardan bahsetmem gerekirse sonuca kadar normal ödeme sistemi mantığı
Posnete gidiyor sonuç döndürülüyor dönen sonuçta ödeme onaylanmış
İf ($Sonuc == 1){ burada siparişi onaylatmam lazım } else {ztn olmadı sipariş göstericem hatayı bidaha yapmasını isticem.}
sorunun siparişi onaylatmakta
şimdiden teşekkürler herkese.
bitirir bitirmez paylaşıcam sistemi
Şimdi ben 1.5.3.1 güncel sürümde kendi pos sistemimimi yazdım neredeyse bitirecektimki . ufak bir yerde takıldım. Posnet Ödeme Modülü kendisini 80 küsür dolara satıyorlar ben paylaşıcam kendi yaptığımı zaten. Taksit desteği olucak herşeyi tamam . Gönderiyorum ödeme gerçekleşiyor fakat geri dönüş yapıldığında . Diyelimki geri dönüş olumlu ödeme alındı ben o siparişi onay bekliyor haline getiremiyorum.
yane siparişler kısmına düşmüyor.
Kodlardan bahsetmem gerekirse sonuca kadar normal ödeme sistemi mantığı
Posnete gidiyor sonuç döndürülüyor dönen sonuçta ödeme onaylanmış
İf ($Sonuc == 1){ burada siparişi onaylatmam lazım } else {ztn olmadı sipariş göstericem hatayı bidaha yapmasını isticem.}
sorunun siparişi onaylatmakta
şimdiden teşekkürler herkese.
bitirir bitirmez paylaşıcam sistemi