Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, Siteye üye olan müşterilerin admin panelda satış sekmesindeki e-posta kısmında görünmüyor neden olabilir.. Şimdiden teşekkür ederim...
evet bende baktım bendede gözükmüyor, arkadaşta aynı şeyi soruyor sanırım,
siteye kayıtlı 3 müşteri var bende hepsinin e posta adreside yazılı
ama toplu e posta kısmında hiçbiri gözükmüyor,
bir ayarı varsa bende yapayım, toplu mail falan atarız
Ewet mirac, sistemimde birsürü üye var ama dediğim yerde hiçbiri yok.. Yani toplu mail atmak istesem hiçbir üyeyi göremiyorsun... Bu sorunu birçok kişi yaşıyor sanırım. 1.3.4 kullanırkende vardı bu sorun, şimdi 1.4.0 kullanıyorum ve hala sorun devam ediyor...
Sizinde dediğiniz gibi Tüm Müşterileri seçerseniz kayıtlı tüm müşterilere gönderiliyor.
Sadece seçtiniz üyelere göndermek içinse müşterinin tam adını ya da bir bölümünü yazıp arama yapmalısınız ve çıkan listeden müşteriyi seçip sağ bölümü göndermelisiniz. Bu şekilde kişiye özel e-posta gönderebilirsiniz.
Arama yapıp kendi mailimi buldum sağ tarafa taşıdım denemek için mail attım. Maille birlikte jpg resim ekledim. Fakat mailler sadece bana değil tüm üyelere gitti. Ayrıca resim gitmedi. yanlızca yazı gitti. Yani resim çarpı işaretiyle olarak gitti. Gönderdiğim resimi kimse göremedi. Bilginize...
aynı sorun bendede var nasıl halledebiliriz
Merhaba arkadaşlar, Siteye üye olan müşterilerin admin panelda satış sekmesindeki e-posta kısmında görünmüyor neden olabilir.. Şimdiden teşekkür ederim...
nasıl yapabilirim .