Tema Yüklediğimde Anasayfada Bu Hatayı Alıyorum Yardımcı Olurmusunuz

tutku3441

OpenCart-TR
Katılım
8 Ara 2011
Mesajlar
26
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yoonery-151 Temayı Yüklediğimde Bu hatayı Alıyorum
Error: Could not load template /home/jantlastik34.com/httpdocs/catalog/view/theme/default/template/module/mostviewed.tpl! in /home/jantlastik34.com/httpdocs/system/engine/controller.php on line Original Text:in /home/jantlastik34.com/httpdocs/system/engine/controller.php on line 71

Ünsal Bilgisayar
 

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
Katılım
14 Tem 2010
Mesajlar
826
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Konum
İzmir
module/mostviewed.tpl!

Mostviewed Modülünüz Yüklenemiyor ! Panelden Deaktif Ettiğinizde Sorun Hata vermez.

veya modül dosyalarınızı tekrar yükleyin. aktif edin.
 

turgalay

OpenCart-TR
Katılım
16 Ara 2011
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Puanları
0



local hostta çalışıyorum. Orijinal kurulumundaki tema kullanımında hiç bir problem yok fakat turkısh-gray temasını bir türlü yükleyemedim, forumda araştırdım fakat problemlerini çözdükleri gibi ben çözemedim başka problem çıktı, daha önce bu tür çalışma yapmamıştım ve burada da anlatılan yöntemleri görebildiğim kadarıyla da yapmaya çalıştım, fakat hala yapamadım , lütfen konu tekrarı olmuşsa da gerçek den özür dilerim fakat çözüm bulamadım.

turkısh-gray temasının içinde 3 dosya var , image , stylesheet , template
bu 3 kalasörü alıp , local hotsumda mevcut olan
C:\wamp\www\catalog\view\theme\default içindeki klasörleri siliyorum ve turkısh-gray 3 kalasörünü buraya atıyorum , izlediğim yöntem bu başka nerelerde düzenleme yapmam gerekiyor lütfen yardımn ederseniz sevinirim.


konuyu açan arkadaşım anlatmış ben de o hatayı aldım, ilk dediğini yaptıktan sonra modülleri kaldırdım olmadı sonradan modül dosyasını yükledim yeniden, bu kez hiç bi resim menü göstermeden sayfa yukardan aşağı doğru kaydı , yardımlarınızı bekliyorum kolay şimdiden teşekkür ederim.


cevap verecek arkadaş yokmuydu ?
 
Üst