Sürüm 1.5.5.1'de açıklama alanı yok

happiko

OpenCart-TR
Katılım
22 May 2013
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Puanları
0
1.5.5.1 sürümünü yükledim ama ne information bölümlerinde ne de ürün düzenlemede açıklama giremiyorum, alan yok. Eski sürümlerden yüklemeyi denedim onlar da hata verdi yükleyemedim. Bu sorunla alakalı da hiçbir döküman bulamadım.

Admin panelde hem ürün düzenlerken hem de bilgi sayfalarında açıklama yazamıyorum. Daha yeni yükledim, hiçbir ekstra modül yüklü değil, hiçbir değişiklik yapmadım. Ama böyle bir sorun yaşıyorum bu sürümde. Demo ürünler duruyor, ürüne tıklayınca açıklama görünüyor bir şeyler yazılmış ama admin panele giriyorum aynı fotoğraftaki gibi açıklama kısmında bir şey yazılacak yer yok. Silip birkaç defa tekrar yükledim değişen bir şey olmadı.

Sales kısmı altındaki Mail bölümünde de, yani toplu mail yollanan bölümde de mesaj yazılacak alan yok, aynı açıklama alanı olmaması gibi. Şu ana kadar gördüğüm sorunlar bunlar.

Bir de footer kısmını tamamen iptal etme imkanımız var mı? Extras, Customer Service kısımlarını kaldırmak istiyorum, denedim ama beceremedim. Orada sadece Information ve My Account olup yanına visitor counter gibi bir iki modül koymak istiyorum. Mümkün müdür?

Problem nedir, nasıl çözerim lütfen yardımcı olun...[attachment=1974][attachment=1973][attachment=1972]
 

Ekli dosyalar

  • product editing.png
    product editing.png
    77.4 KB · Görüntüleme: 24
  • about us editing.png
    about us editing.png
    86 KB · Görüntüleme: 28
  • description.png
    description.png
    189.1 KB · Görüntüleme: 32

tiesto

OpenCart-TR
Katılım
12 Tem 2013
Mesajlar
21
Tepkime puanı
0
Puanları
0
İndirmeyi nereden yaptınız acaba sağlam bir yerden indirin yoksa sanal pos kurulu şeklinde kullandığım sistemi atayım.Footer kısmını tabiki iptal edebilirsiniz ilgili tema alanına gidip footer.tpl de gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz
 

eka7a

OpenCart-TR
Katılım
15 Ağu 2009
Mesajlar
11
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Konum
Bursa
Web sitesi
e-piksel.com
Buradan indirin ve admin\view\javascript\ içindeki ckeditor klasörünü tekrar yükleyin. Tarayıcı önbelleğini temizleyin düzelecektir.

Başka bölümlerde de hatalar alıyorsanız. Tüm dosyaları tekrar yüklemeyi deneyiniz.
 
Üst