subdomaine farklı özellikler girmek

fotocum

OpenCart-TR
merhabalar,

sitemin farklı bilgi seviyesindeki kullanıcılara hitap etmesini istiyorum. bu yüzden mesela abc.com/iyi - abc.com/orta abc.com/kotu gibi üç site ile oprencart kullanmayı deniyorum. ama iyi için girdiğim özellik grubu, özellik ve ürünler diğerleri içinde listeleniyor. acaba kurulumları subdomaine alsam (iyi.abc.com - orta.abc.com ve kötü.abc.com gibi ) aynı ürünleri-ki ürünleri ayrı ayrı elle de girebilirim- farklı özellikler ile opencarta girebilir miyim?

oxgurunal

OpenCart-TR
aslında yapmak ısteıgını yapamamanın tek sebebi aynı sql leri kullanıyor olman.yanı enın de sonunda sql olarak aynı verı tabanını kullanıyorsun.

Yapman gereken şu;

3 adet site kuracaksan 3 adet veri tabanı açıcaksın.

3 adet subdomain acacak ve 3 adet yeni opencart kuracaksın. boylece her magza bırbırınden bagımsız calısır.

KadiRKY

OpenCart-TR
Web sitesi
www.abdulkadirkaya.com
Arkadaşın önerdiği yolu izleyeceksin fakat işlem bitti mi ? Tabi ki hayır. Yapman gereken uzman birinden destek almak olacak. Ne konuda mı ? Ayrı ayrı kurduğun mağazaların aynı mağazaymış gibi hareket etmesi için. Böyle bir işlemin yapıldığını daha önce duymuştum. Fakat bu işlem için gerçekten uzman ve yardım sever birini bulmalısın. Herhangi bir mağazaya üye olan biri diğer 2 mağazada da otomatik olarak üye gözükmesi gerekir istediğin şeyi yanlış anlamadıysam tabi. Uğraştırıcı ve zaman alacak bir proje bu. Kolay gelsin ;)