selamlar site sistemi hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orhanalkan

OpenCart-TR
Katılım
28 Şub 2011
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Merhabalar arkadaşlar scrip dili bilen arkadaşlardan rica ediyorum aşağıdaki site linkinde kurulmuş olan sistem hangisidir,bu sistemin yada scriptin adı nedir lütfen çok gerekli .

http://www.turbosquid.com/

Opencart kurdum çok güzel bir sistem ama ben üye olup kendi ürünlerinin satışını yapabilmelerini istiyorum ve linkteki adreste bulunan site tam benim istediğim gibi ama sistemin yada scriptin ne olduğunu adını bilmiyorum lütfen arkadaşlar sistemin adını bilen veya bu sisteme benzeyen script adı bilen varmı ?
 

afroma

For a good time, one night only
Katılım
9 Ara 2009
Mesajlar
156
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Yaş
41
Konum
Usa
Web sitesi
meettomy.site
Sizin aradığınız script opencart değil maalesef. Opencart, kişilerin kendi adlarına satış yapmalarını sağlayan bir eticaret scriptidir. Birçok kişinin kendi hesabı ile girip satış yapabileceği sistemler çok daha farklıdır. (örn: sahibinden.com, gittigidiyor.com)

Bu scriptlerin de fiyatları oldukça yüksektir. Türkiye'de de birkaç yazılımcı bu sistemleri yaptı; ama kesinlikle tavsiye etmem. Eğer, google üzerinden "bid script" gibi kelimelerle aratırsanız ya da "mall script" karşınıza birçok firmanın ürünleri çıkacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst