Sanal Pos Hakkında Soru

brskhrmn

OpenCart-TR
Katılım
16 Şub 2011
Mesajlar
39
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Merhabalar..

Online çiçek satış sitesi kurdum.. Bunun için tüm bankalar tarafından önerilen Thawte SSL sertifikasından 2yıllık aldım.. Sanal Pos başvurusu için herşey tamam..

Bu işi ilk defa yapacağım için kafamda soru işaretleri var ve saatlerce forumda aramama rağmen terimlere yabancı olduğum için cevapları bulamadım..

Benim yapmak istediğim, müşterinin site üzerinden alışverişi tamamlaması, başka hiç bir siteye yada sayfaya bağlanmadan.. kullanıcı adı, kart numarası vs. girerek ödemeyi benim sitem üzerinden geçebilmeli..

taksitlendirme düşünmüyorum.. Tek çekim olacak..
Bunun için ne yapmam gerekiyor? hangi bankayı önerirsiniz? ve forumdaki modüller buna uyar mı?
 

afroma

For a good time, one night only
Katılım
9 Ara 2009
Mesajlar
156
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Yaş
41
Konum
Usa
Web sitesi
meettomy.site
İş Bankası ya da FinansBank tavsiye ederim. Diğerleri genel olarak 3D Secure şeklinde yönlendirme yapmak istiyorlar. Buradaki sanalpos modülü ya da internet üzerindeki sanalpos 2.3.5 modülünü kurarak sorunsuz çalıştırabilirsiniz. Bankanızdan da bu iş için destek alabilirsiniz. Sitedeki modül kesinlikle çalışmaktadır şimdi size 100 kişi yazar kimseye 5 kuruş ödemeyin normal sanalpos modülü sorunsuz çalışıyor.
 

brskhrmn

OpenCart-TR
Katılım
16 Şub 2011
Mesajlar
39
Tepkime puanı
0
Puanları
0
yapı kredi bankasından sanalpos aldım.. yapı kredi bankasını siteye entegre etmek için ne yapmam gerekli? ben ödemenin kendi sayfamda yapılmasını istiyorum..
 
Üst