nefertiti' Alıntı:Bu ne biçin iş ya .. birisi yardım konusu acmış; 3 kişi mesaj yazmış birisi ücretli sattığı eklentinin linkini vermiş birisi, benimle iletişime gec demiş ki o da muhtemelen ücretli teklif edecek öyle olmasa buraya yazardı konuyusadece tek kişi nerden yapılacagını söylemiş.. vayyy be yardımlaşma forumu degil de eskiden figüranlar kahvesi vardı istanbulda filmlerde figuran lazım oldumu gelip toplarlar diye iş beklerlerdi
) burasıda öyle olmuş figüranlar toplanmış av bekliyorlar
)))
casperkip' Alıntı:nefertiti' Alıntı:Bu ne biçin iş ya .. birisi yardım konusu acmış; 3 kişi mesaj yazmış birisi ücretli sattığı eklentinin linkini vermiş birisi, benimle iletişime gec demiş ki o da muhtemelen ücretli teklif edecek öyle olmasa buraya yazardı konuyusadece tek kişi nerden yapılacagını söylemiş.. vayyy be yardımlaşma forumu degil de eskiden figüranlar kahvesi vardı istanbulda filmlerde figuran lazım oldumu gelip toplarlar diye iş beklerlerdi
)))
Syn Nefertiti Benim yardım ettiğim kadar yardım eden insanların sayısı 3 5 kişiyi geçmez forumda..Emek verilmiş bir işe ücretini verip aldığım gibi emek verdiğim bir işi de ücretli olarak satmakta bir sakınca görmüyorum..O yüzden saçma sapan kelimeler kullandığınız yorumlarınızı kendinize saklayın..Teşekkürler.
nefertiti' Alıntı:Bu ne biçin iş ya .. birisi yardım konusu acmış; 3 kişi mesaj yazmış birisi ücretli sattığı eklentinin linkini vermiş birisi, benimle iletişime gec demiş ki o da muhtemelen ücretli teklif edecek öyle olmasa buraya yazardı konuyusadece tek kişi nerden yapılacagını söylemiş.. vayyy be yardımlaşma forumu degil de eskiden figüranlar kahvesi vardı istanbulda filmlerde figuran lazım oldumu gelip toplarlar diye iş beklerlerdi
)))