Resimlerim çalınmasın ve anasayfaya müzik ekleme??

admira

OpenCart-TR
Katılım
20 Ocak 2010
Mesajlar
248
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Web sitesi
www.TrendCorap.com
Merhaba arkadaşlar, Web sitemiz üzerindeki data resimlerimizin kopyalamalrını engellemek mümkünmü? O kadar emekğin başkası tarafından kopyalanması hiçte hoş değil... Birde Site Ana sayfasına fon müziği koyabiliyormuyuz varmı böyle birşey.. Teşekkürler..
 

mirac

OpenCart-TR
Katılım
7 Şub 2010
Mesajlar
1,383
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
41
Konum
Beykoz____
Web sitesi
www.notebook-cantasi.com
Re: Resim Kopyalamama...

Bu kodu yeni buldum.. Mozilla, Explorer, Chrome de sorunsuz çalışıyor..
\catalog\view\theme\default\template\common\header.tlp Dosyasını aç en alta ekle kodları..

Kod:
	<SCRIPT language=JavaScript>curPage=1;
statuss();function statuss()
{window.status="mirac";setTimeout("statuss()",0);}

document.oncontextmenu = function(){return false}
if(document.layers) {}

</SCRIPT>


Anasayfaya müzik eklemek için alttaki kodu catalog\view\theme\default\template\common\header.tpl dosyasına body eklerinin arasına ekle.. Müziğide kendine göre değiştirebilirsin.. Sayfa yüklenmesini uzatmamak için .mid uzantılı müzikten yana tercihini yapman mantıklı olacaktır..

Kod:
<embed src="http://www.xxanadu.org/bjorn_lynne-the_alchemist.mid" autostart="true" hidden="true">
 

leny151180

OpenCart-TR
Katılım
10 Mar 2010
Mesajlar
24
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Siteye Müzik Ekleme

Merhaba arkadaşlar acaba şöyle birşey yapmak mümkünmü ?

Siteye müzik eklenecek fakat müşteri sayfalarda dolaşırken örneğin..

Herhangi bir üründe geriye döndü veya herhangi biryere tıkladı müzik kaldığı yerden devam edicek. Yani müzik başa dönmücek.
 

mirac

OpenCart-TR
Katılım
7 Şub 2010
Mesajlar
1,383
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
41
Konum
Beykoz____
Web sitesi
www.notebook-cantasi.com
RE: Siteye Müzik Ekleme

Nasıl müzik koymayı düşünüyorsun ki siteye :D Siteye öyle müzikler pek mantıklı olmaz.. Genelde kısa fon müzikleri eklenir ki sayfa yüklemeleri çabuk olsun müşteri sıkılıp kaçmasın.. Bunlar .mid uzantılı müziklerdir.. Forumda arama yaparsan gerekli kodları bulursun.. Bir kaç gün önce eklemiştim..
 

tolga35

OpenCart-TR
Katılım
28 Mar 2010
Mesajlar
185
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
41
Konum
izmir
RE: Resim Kopyalamama...

mirac' Alıntı:
Bu kodu yeni buldum.. Mozilla, Explorer, Chrome de sorunsuz çalışıyor..
\catalog\view\theme\default\template\common\header.tlp Dosyasını aç en alta ekle kodları..

Kod:
	<SCRIPT language=JavaScript>curPage=1;
statuss();function statuss()
{window.status="mirac";setTimeout("statuss()",0);}

document.oncontextmenu = function(){return false}
if(document.layers) {}

</SCRIPT>


Anasayfaya müzik eklemek için alttaki kodu catalog\view\theme\default\template\common\header.tpl dosyasına body eklerinin arasına ekle.. Müziğide kendine göre değiştirebilirsin.. Sayfa yüklenmesini uzatmamak için .mid uzantılı müzikten yana tercihini yapman mantıklı olacaktır..

Kod:
<embed src="http://www.xxanadu.org/bjorn_lynne-the_alchemist.mid" autostart="true" hidden="true">



buda benden olsun
saatlerce yazdıgınız yazılarınız çalınmasın :D
\catalog\view\theme\default\template\common\header.tlp Dosyasını açın en alt satırına yapıştırın.

<body oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false"> </a>
 

MasterBora

Moderator
Katılım
24 Nis 2010
Mesajlar
171
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
Konum
Istanbul
Web sitesi
www.pikselplus.com
Boşu Boşuna Uraşmayın Derim Ben.. İsteyen Resimleri PRTSC SYSRQ ile Zahmetsizce Anında Çalar. Bu Kodlama Boş İş. En Güzeli Filigran Resmin Üzerine Filigran Basmak. E Open Cart'ta Böyle Bir Modu Olmadıgına Göre Resimlerin Üzerine Basacagınız Filigranı PS ile Tek Tek Elle Yapacaksınız . Tıpkı Benim Gibi
 

MasterBora

Moderator
Katılım
24 Nis 2010
Mesajlar
171
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
Konum
Istanbul
Web sitesi
www.pikselplus.com
OSC'de Böyle Bir Filigran Modülü Var.. Bu Modül Ustalarca OpenCart'a Entegre Edilecek Şekilde Editlenemzmi.. Merak Sadece..
 

trial

OpenCart-TR
Katılım
28 Haz 2010
Mesajlar
73
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Web sitesi
www.donanimmerkezi.com
RE: Resim Kopyalamama...

mirac' Alıntı:
Bu kodu yeni buldum.. Mozilla, Explorer, Chrome de sorunsuz çalışıyor..
\catalog\view\theme\default\template\common\header.tlp Dosyasını aç en alta ekle kodları..

Kod:
	<SCRIPT language=JavaScript>curPage=1;
statuss();function statuss()
{window.status="mirac";setTimeout("statuss()",0);}

document.oncontextmenu = function(){return false}
if(document.layers) {}

</SCRIPT>


Anasayfaya müzik eklemek için alttaki kodu catalog\view\theme\default\template\common\header.tpl dosyasına body eklerinin arasına ekle.. Müziğide kendine göre değiştirebilirsin.. Sayfa yüklenmesini uzatmamak için .mid uzantılı müzikten yana tercihini yapman mantıklı olacaktır..

Kod:
<embed src="http://www.xxanadu.org/bjorn_lynne-the_alchemist.mid" autostart="true" hidden="true">

Müzik eklemek için daha basit bir çözüm var mı? Sadece aç kapa butonlu bile olabilir.
 

öz_ak

OpenCart-TR
Katılım
21 Ocak 2010
Mesajlar
210
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Web sitesi
www.bitkiselsağlık.com
arkadaşlar merhaba

bu kodları denedim resimler bişi değilde yazıları almasınlar yav :D sağ tuşu engelliyor evet fakat seçilmeyi ve ctrl+c engellemiyor bütün olarak kopyalamayı engelleyen bi kod bulsak iyi olacak hadi bulalım :D

PHP:
<DIV><SCRIPT language=JavaScript>
document.onmousedown=click
var times=0
var times2=10
function click() {
if ((event.button==2) || (event.button==3)) {
if (times>=1) { earthquake() }
alert("Bu Sitede Sag Tus Yasagi Vardir ! ! ! Sag Tus Tiklayamazsin :-)"); 
times++ } }
function earthquake() {
alert("Sana Söylemistim Sag Tus Tiklayamazsin Diye :-)");
window.moveTo(0, 0)
window.moveTo(1, 1)
window.moveTo(2, 2)
window.moveTo(3, 3)
window.moveTo(4, 4)
window.moveTo(5, 5)
window.moveTo(6, 6)
window.moveTo(7, 7)
window.moveTo(8, 8)
window.moveTo(9, 9)
window.moveTo(10, 10)
window.moveTo(9, 9)
window.moveTo(8, 8)
window.moveTo(7, 7)
window.moveTo(6, 6)
window.moveTo(5, 5)
window.moveTo(4, 4)
window.moveTo(3, 3)
window.moveTo(2, 2)
window.moveTo(1, 1)
alert("site adresinizi giriniz")
tremmors()
}
function tremmors() {
window.moveTo(0, 0)
window.moveTo(1, 1)
window.moveTo(2, 2)
window.moveTo(3, 3)
window.moveTo(4, 4)
window.moveTo(5, 5)
window.moveTo(6, 6)
window.moveTo(7, 7)
window.moveTo(8, 8)
window.moveTo(9, 9)
window.moveTo(10, 10)
window.moveTo(9, 9)
window.moveTo(8, 8)
window.moveTo(7, 7)
window.moveTo(6, 6)
window.moveTo(5, 5)
window.moveTo(4, 4)
window.moveTo(3, 3)
window.moveTo(2, 2)
window.moveTo(1, 1)
tremmors()
}
</SCRIPT>
</DIV>

sağ tuşu engelliyor seçmeyi engelliyor ctrl+c iptal :D hayırlı olsun bu arada 3 kere denerse sayfayıda kitliyor :)
 

Tufan

OpenCart-TR
Katılım
29 Eki 2010
Mesajlar
59
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Arkadaşım ne yaparsan yap almak isteyen adam alır boşuna uğraşma yani print screen yapar yine alır:) gerçi oda engelleniyor ama ne gereği var:)
 

harlem

OpenCart-TR
Katılım
28 Nis 2011
Mesajlar
20
Tepkime puanı
0
Puanları
0
öz_ak' Alıntı:
arkadaşlar merhaba

bu kodları denedim resimler bişi değilde yazıları almasınlar yav :D sağ tuşu engelliyor evet fakat seçilmeyi ve ctrl+c engellemiyor bütün olarak kopyalamayı engelleyen bi kod bulsak iyi olacak hadi bulalım :D

PHP:
<DIV><SCRIPT language=JavaScript>
document.onmousedown=click
var times=0
var times2=10
function click() {
if ((event.button==2) || (event.button==3)) {
if (times>=1) { earthquake() }
alert("Bu Sitede Sag Tus Yasagi Vardir ! ! ! Sag Tus Tiklayamazsin :-)"); 
times++ } }
function earthquake() {
alert("Sana Söylemistim Sag Tus Tiklayamazsin Diye :-)");
window.moveTo(0, 0)
window.moveTo(1, 1)
window.moveTo(2, 2)
window.moveTo(3, 3)
window.moveTo(4, 4)
window.moveTo(5, 5)
window.moveTo(6, 6)
window.moveTo(7, 7)
window.moveTo(8, 8)
window.moveTo(9, 9)
window.moveTo(10, 10)
window.moveTo(9, 9)
window.moveTo(8, 8)
window.moveTo(7, 7)
window.moveTo(6, 6)
window.moveTo(5, 5)
window.moveTo(4, 4)
window.moveTo(3, 3)
window.moveTo(2, 2)
window.moveTo(1, 1)
alert("site adresinizi giriniz")
tremmors()
}
function tremmors() {
window.moveTo(0, 0)
window.moveTo(1, 1)
window.moveTo(2, 2)
window.moveTo(3, 3)
window.moveTo(4, 4)
window.moveTo(5, 5)
window.moveTo(6, 6)
window.moveTo(7, 7)
window.moveTo(8, 8)
window.moveTo(9, 9)
window.moveTo(10, 10)
window.moveTo(9, 9)
window.moveTo(8, 8)
window.moveTo(7, 7)
window.moveTo(6, 6)
window.moveTo(5, 5)
window.moveTo(4, 4)
window.moveTo(3, 3)
window.moveTo(2, 2)
window.moveTo(1, 1)
tremmors()
}
</SCRIPT>
</DIV>

sağ tuşu engelliyor seçmeyi engelliyor ctrl+c iptal :D hayırlı olsun bu arada 3 kere denerse sayfayıda kitliyor :)






hocam ctrl+c çalışıyor denedim.bi açıklamayı kopyalıyor.
 

aticom

OpenCart-TR
Katılım
28 Şub 2012
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Sağ click kapatmak basit
alın size kod

<!---sag tik ve kopyalama engelleme---><body oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false"></body><!---sag tik ve kopyalama engelleme--->

bu kodu
index.php de en sona koyarsanız olay çözülür
 
Üst