PayU Türkiye Opencart Modülü

saimyildiz

OpenCart-TR
Dünyanın önde gelen ödeme sağlayıcılarından biri olan PayU, e-ticaret sitesi sahiplerine aynı üyelik içinde 6 farklı

bankanın Sanal POS'uyla ödeme kabul etme imkanı sunuyor. Axess, Bonus, Maximum, CardFinans, Advantage ve World kredi kartlarına uygun

oranlarda taksit yapabileceğiniz PayU Opencart Modülü ile OpenCart e-ticaret sitenizde satışlarını arttıracaksınız.

PayU Opencart Modülü ile direkt PayU API ile kendi e-ticaret siteniz üzerinden taksitli satış gerçekleştirebilirsiniz.

Piyasada bulunan diğer PayU modülleri ödeme sayfası olarak PayU Ortak Ödeme sayfasını kullanırken siz müşterilerinize PayU ile ilgili

herhangi bir sayfa yada image göstermeden tamamen kendi web siteniz üzerinden satışı sonlandıracaksınız.

Özellikleri;
* Ortak Ödeme sayfası değil tamamen size özel
* PayU API ile %100 güvenli
* Kurulumu ve kullanımı çok kolay
* PHP + jQuery + CSS
* Domaine lisanslı ömürboyu kullanım

Test Ortamı;
http://opencart.sysoft.net.tr/
E-posta Adresi: test@test.com
Parola: 123456789

Ömürboyu kullanım lisansı + kurulum sadece 70,00 TL

PayU Türkiye Opencart Modülü satın almak, her türlü soru ve sorunlarınız için bize destek@sysoft.net.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

mehmetgul1806

OpenCart-TR
Web sitesi
www.fatosicgiyim.com
Merhaba.
Örneğin Müşteri Burada Olmayan Bankalardan Birine ait bir kartı varsa mesela bankasya, açılır comboda sadece 1-12 taksit var. Bunu baı insanlar bilemezki, bankasya kartı bile olsa direk 12 yi seçecektir.

Açılır Kutuda Banka Seçimi Olmalı.
Bu Şekliyle Açıkçası Kafa karıştıracağı İçin Kullanışlı Değil.

Lakin Dediğimi Yaparsanız Bende Alabilirim.

mustafab

OpenCart-TR
Payu SSS Sayfasında Aylık 30 TL + KDV Birden fazla bankalar için 50 TL KDV yazıyor bunuda gözden kaçırmayın

enverk

OpenCart-TR
merhaba modul için dizayn alanları şifrelimidir ? full şifresiz satısınız varmıdır buyuk bir proje için alım yapmak istiyoruz.

mustafab

OpenCart-TR
mehmetgul1806' Alıntı:
mustafa 50+kdv çok buyuk avantaj. payuya teşekkür etmek lazım bu konuda.

ben ücreti ile ilgili birşey demedim, sadece ilk mesajda ömürboyu lisans 70 tl denmiş benim ve benim gibi birçok insan sadece bu rakamı ödeyeceğini anlayabilir satın almaya kalkınca diğer fiyatları görüp şok yaşanmasın diye uyarıda bulundum.

saimyildiz

OpenCart-TR
enverk' Alıntı:
merhaba modul için dizayn alanları şifrelimidir ? full şifresiz satısınız varmıdır buyuk bir proje için alım yapmak istiyoruz.

Merhaba,
Dizayn alanıda mecburen şifreli çünkü bazı fonksiyonları dizayn sayfası içerisine embed etmek zorundaydım.
Şifresiz satışımız yok. Standart olarak yardımcı olabilirim sadece.
iyi çalışmalar.