selamlar tema default kurulduğunda gelen temadır burdaki maviliği nasıl değişebilirim ?
U uyekurdu OpenCart-TR Katılım 16 Eyl 2010 Mesajlar 55 Tepkime puanı 0 Puanları 0 14 Ara 2010 #1 selamlar tema default kurulduğunda gelen temadır burdaki maviliği nasıl değişebilirim ?
Dagger OpenCart-TR Katılım 31 Ağu 2010 Mesajlar 87 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 50 Konum Istanbul 14 Ara 2010 #2 \catalog\view\theme\default\image header_1_center.png header_1_left.png header_1_right.png tab_1.png tab_2.png Photoshop ile istediğin gibi değiştirebilirsin.
\catalog\view\theme\default\image header_1_center.png header_1_left.png header_1_right.png tab_1.png tab_2.png Photoshop ile istediğin gibi değiştirebilirsin.
U uyekurdu OpenCart-TR Katılım 16 Eyl 2010 Mesajlar 55 Tepkime puanı 0 Puanları 0 14 Ara 2010 #3 kardeş teşekkür ederim oldu şu sağ ve soldaki blokların içinide aynı renk yapmak istiyorum bu alanların içini nasıl değiştirebilirim ? BULDUM GEREK KALMADI ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERIM
kardeş teşekkür ederim oldu şu sağ ve soldaki blokların içinide aynı renk yapmak istiyorum bu alanların içini nasıl değiştirebilirim ? BULDUM GEREK KALMADI ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERIM