Kimera' Alıntı:Arkadaşlar paylaşımlarınız güzel ellerinize sağlık, herkes birşeyler yapmaya çalışıyor ancak yapılan şeylerin birde görselleri eklense daha hoş olmaz mı?
Watermark [Filigran] bu şimdi nedir? sitenin neye faydası var, nasıl bir görüntü sağlıyor?
bunu eklerken yapan arkadaş birde bitmiş halde sitedeki gerekli yerin bir resmini paylaşsa da bizlerde görsek, beğensek veya beğenmesek, eklesek veya eklemesek.
Şimdi ben bunun ne olduğunu bilmiyorum. O kadar kodla PS ile uğraşıp yaptıkdan sonra ya beğenmezsem? Bu kadar uğraşmaya yazık değil mi?
Herşeye rağmen +2 Dk. ile daha güzel sonuçlar elde edilir.
muzorotti' Alıntı:Kimera' Alıntı:Arkadaşlar paylaşımlarınız güzel ellerinize sağlık, herkes birşeyler yapmaya çalışıyor ancak yapılan şeylerin birde görselleri eklense daha hoş olmaz mı?
Watermark [Filigran] bu şimdi nedir? sitenin neye faydası var, nasıl bir görüntü sağlıyor?
bunu eklerken yapan arkadaş birde bitmiş halde sitedeki gerekli yerin bir resmini paylaşsa da bizlerde görsek, beğensek veya beğenmesek, eklesek veya eklemesek.
Şimdi ben bunun ne olduğunu bilmiyorum. O kadar kodla PS ile uğraşıp yaptıkdan sonra ya beğenmezsem? Bu kadar uğraşmaya yazık değil mi?
Herşeye rağmen +2 Dk. ile daha güzel sonuçlar elde edilir.
şimdi bazı sitelerde resimlerin kopyalanmaması ( üzerinde başka isim olan bir resmi kimse almaz) için yapılan bir resim çalınmasını engellemek için yapılmış bir yöntemdir mesela sizin bir siteniz var sitenize koyduğunuz bir resmin üzerine teker teker sizinsitenizismi yazmanıza gerek kalmıyor bu uygulama ile sistem her resimin üzerine bu sizinsitenizismi ni yazıyor hiçmi internette karşılaşmadınız?
ferree' Alıntı:Data klasörünün içindeki resimleri silince , ürünlerdeki resimler siliniyor ama.yeni ürün ekleyincemi üzerine yazı gelecek acaba ?
resim isimleri değiştiği için kabul etmiyor,gitti butun emekler sanırım yedeğini almıştım oysaki.