NotebookBayii
OpenCart-TR
- Web sitesi
- www.notebookbayii.com
osdem benim derdime de deva olsan
NotebookBayii' Alıntı:osdem benim derdime de deva olsan
osdem66' Alıntı:Merhaba.. İyide siz bunu yaparsanız tema default tema görünümüdne olur.. o zman bu temayı kullanmanın bir anlamı kalmaz.. Ben bu tema yı 1.5.0 için düzenlemiştim daha sonra cıkan versiyon 1.5.1 e uygun hale getirmek için footer daki text_login i text_account $login i de $account olarak degitirmek yeterli bunun dışında bu başlık altına sorulan ve sorun var denilen problemlerin temayla hiç bir alakası yoktur..lütfen modül nasıl kurulur yada saga sola alamak istediginiz modülleri nasıl sağa alırım yada sola alaırım gibi sorular sorunuz.. bunlar temadan degil adminden yapılan düzenlemelerdir..öncelikle OPENCART ın kullanımını öğrenmeniz bir çok sorununuzu zaten çözecektir...admira' Alıntı:Arkadaşlar,
/www/catalog/view/theme/default/stylesheet.css dosyasını
/www/catalog/view/theme/turkish-gray/stylesheet.css dosyası ile değiştirin. Sorun çözülüyor.
Siz carausel ayarlarından görütülenecek marka sayınız ve resim boyutlarınızı değiştirmeyi denediniz mi hiç?roi-intrépide' Alıntı:osdem66' Alıntı:Merhaba.. İyide siz bunu yaparsanız tema default tema görünümüdne olur.. o zman bu temayı kullanmanın bir anlamı kalmaz.. Ben bu tema yı 1.5.0 için düzenlemiştim daha sonra cıkan versiyon 1.5.1 e uygun hale getirmek için footer daki text_login i text_account $login i de $account olarak degitirmek yeterli bunun dışında bu başlık altına sorulan ve sorun var denilen problemlerin temayla hiç bir alakası yoktur..lütfen modül nasıl kurulur yada saga sola alamak istediginiz modülleri nasıl sağa alırım yada sola alaırım gibi sorular sorunuz.. bunlar temadan degil adminden yapılan düzenlemelerdir..öncelikle OPENCART ın kullanımını öğrenmeniz bir çok sorununuzu zaten çözecektir...
Benim sorunum biraz daha farkliydi bulunacagi konum degil belirlenen alan disina cikmasi ve kaydirma okunun gozukmemesi sanirim bu da css ile cozulebilinecek bir sorun sanirim bununla ilgili yardim istedim
/* button */
a.button {
display: inline-block;
padding-left: 6px;
background: url('../image/button-left.png') top left no-repeat;
text-decoration: none;
cursor: pointer;
}
a.button span {
color: #FFFFFF;
line-height: 12px;
font-size: 12px;
font-weight: bold;
display: inline-block;
padding: 8px 12px 8px 5px;
background: url('../image/button-right.png') top right no-repeat;
}
a.button:hover {
background: url('../image/button-left-active.png') top left no-repeat;
}
a.button:hover span {
color: #FFFFFF;
background: url('../image/button-right-active.png') top right no-repeat;
}
.buttons {
background: #FFFFFF;
border: 1px solid #EEEEEE;
overflow: auto;
padding: 6px;
margin-bottom: 20px;
}
.buttons .left {
float: left;
text-align: left;
}
.buttons .right {
float: right;
text-align: right;
}
.buttons .center {
text-align: center;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}
.htabs {
height: 30px;
line-height: 16px;
border-bottom: 1px solid #DDDDDD;
}
.htabs a {
border-top: 1px solid #DDDDDD;
border-left: 1px solid #DDDDDD;
border-right: 1px solid #DDDDDD;
background: #FFFFFF url('../image/tab.png') repeat-x;
padding: 7px 15px 6px 15px;
float: left;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size: 13px;
font-weight: bold;
text-align: center;
text-decoration: none;
color: #000000;
margin-right: 2px;
}
.htabs a.selected {
padding-bottom: 7px;
background: #FFFFFF;
}
.tab-content {
background:#fff;
border-left: 1px solid #DDDDDD;
border-right: 1px solid #DDDDDD;
border-bottom: 1px solid #DDDDDD;
padding: 10px;
margin-bottom: 20px;
z-index: 2;
overflow: auto;
}
osdem66' Alıntı:Artık bu kadarına da pes yani üye kurdu arkadaşım yazıklar olsun sana . Kusura bakmayın arkadaşlar ama bu kelimeyi kullanacağım artık yeter şahsıma yapılan bu kadar salakça saldırılar ulan dangalak sen benim tema sitemi incelemiş olsan bunu yazmaysin benim editleme yapmayacağımi tamamıyla bana ait olduğunu anlarsın. Ne acıdırki burada beni tanıyan bir allahın kulu da bu salaga cevab vermemiş hey allahım ya o herif benden editlemis yada opencart.com da da var bu temam ücretsiz oradan alıp kendi sitesine koymuş olamaz mi yani. Onun sitesindeki ücretsiz temaların hepsini o mu yapmış sanıyorsun sen. Benim bir sürü temam var haddini bil.