Nasıl Banner Yapabilirim?

Tufan

OpenCart-TR
Katılım
29 Eki 2010
Mesajlar
59
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Arkadaşlar düzgün bir banner nasıl yapabilirim göstermiş olduğum alana yol göstermeniz yeterlidir.
Sanırım resim ekleyememişim. banner yapmak istediğim yer smrel temanın en üstüdeki logo alanına baştan sona bir resim koymak istiyorum bunla ilgili hicbir konuda mesaj yok anlatımda bir arkadaşımız bunu anlatırsa herkeze yardımcı olacağını sanıyorum. KampanyalarSiteyi EkleİletişimSite Haritası nı ve aramayı kaldırarak o alanı boşaltarak bir resim koymak istiyorum yardımlarınızı esirgemeyiniz.

Bildiklerinizi kendinize saklamak (bencillik, egoistlik) yerine, paylaşmak öğretmek hem sizin bildiğiniz konu hakkında bildiklerinizi tekrar etmenize, hem de öğrettiğiniz kişinin sizin bulamadığınız, göremediğiniz şeyleri bulup size öğretmesine yol açabilir. bu yüzden bilgi paylaşıldıkça artar.
 

TECHNOLOG

OpenCart-TR
Katılım
4 May 2010
Mesajlar
641
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
37
Konum
Peygamberler Şehri
Web sitesi
www.edessaweb.com
photoshop bilginiz az da olsa varsa işin üstesinden gelebilirsiniz. yapamazsanız, bu konu altında neler yapmak istediğinizi yazın yardımcı olmaya çalışırım.
 

Tufan

OpenCart-TR
Katılım
29 Eki 2010
Mesajlar
59
Tepkime puanı
0
Puanları
0
TECHNOLOG teşekkür ederim.Photoshop bilgim iyi durumda profosyönel olmasada kendime göre bir banner cıkardım ama sorunum o banneri logonunun oraya boydan boya nasıl koyabileceğim bahsettiğim alanlar bana engel olacakmı hangi kodlarla yapabilirim nereyi değiştirmeliyim.İlgine alakana teşekkürler
Güncel
TECHNOLOG arkadaşımız yoğun sanırım bir cevap veremedi fakat bu forumda çok daha bilgili arkadaşlar var bu konuda bilgileri yokmu acaba ?
 

gelbegenal

OpenCart-TR
Katılım
21 Şub 2011
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Oluşturduğun logoyu admn panel/yönetim/genel ayarlar/ resim sekmesinden mağaza logosuna yüklemeyi denedin mi ?
 
Üst