Müşteri mailine giden sipariş maillleri e-piksel adı altında gidiyor.

independent46

OpenCart-TR
Genel ayarları yaptığım halde müşteri mailine giden sipariş maillleri e-piksel adı altında gidiyor.
Aşağıda sayfa görüntüsünü gönderdim.
Bunu kendi firmam adına nasıl değiştirebilirim acaba?

http://satkazanalkazan.tk/98.jpg

gehennas

OpenCart-TR
Genel ayarların hemen yan tabında bir de Mağaza ayarları var onu da değiştirdiniz mi?

independent46

OpenCart-TR
Evet kardeş değiştirdim. Zaten o yüzden tuhafıma gitti. :) Neden hala mailler bu şekilde geliyor diye.

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
Merhaba; opencart-tr indirmeler bölümündeki son sürümün indirildigi linkteki(google code) degiştirilip e-piksel sürüm adı altında düzenlenmiştir ve kurulumda site adı vs opencart-tr olarak degil e-pixel olarak gecmektedir siz kurulumdan sonra sitenizde site adı magaza adı vs gibi bölmleri kendinize göre düzenlemediginiz için o şekide defult kurulumdaki site ve magaza adı ile gönderilmektedir..bu ayarlarınızı adminden girerek sistem geneel ayarlar bölümünden yapabilrisiniz..

anti91

OpenCart-TR
Bende de böyle bir sorun var. mailde piksel yazan yerde bende sadece ''ben'' yazıyor fakat bu ''ben'' ne konu adı nede başka birşey anlamadım gitti düzeltemedimde.

independent46

OpenCart-TR
yonetim' Alıntı:
hosting firmanızın adı olabilir mi?

E-piksel opencartı Türkçeye çeviren firma olsa gerek.

osdem66' Alıntı:
Merhaba; opencart-tr indirmeler bölümündeki son sürümün indirildigi linkteki(google code) degiştirilip e-piksel sürüm adı altında düzenlenmiştir ve kurulumda site adı vs opencart-tr olarak degil e-pixel olarak gecmektedir siz kurulumdan sonra sitenizde site adı magaza adı vs gibi bölmleri kendinize göre düzenlemediginiz için o şekide defult kurulumdaki site ve magaza adı ile gönderilmektedir..bu ayarlarınızı adminden girerek sistem geneel ayarlar bölümünden yapabilrisiniz..

Yok üstad tüm ayarlar tamam. Daha kurulumdan sonra yaptım o işleri.
ama gönderdiğim ekran görüntüsündeki gibi gidiyor mailler değişen bir şey yok. Bilmiyorum alakası varmı da senin temayı kullanıyorum.

http://satkazanalkazan.tk/index.php?route=common/home

sunucudan sistem data cache lerini falanda sildim, hani bir faydası olur diye ama yok yani. :(

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
independent46' Alıntı:
yonetim' Alıntı:
hosting firmanızın adı olabilir mi?

osdem66' Alıntı:

ama gönderdiğim ekran görüntüsündeki gibi gidiyor mailler değişen bir şey yok. Bilmiyorum alakası varmı da senin temayı kullanıyorum.

sunucudan sistem data cache lerini falanda sildim, hani bir faydası olur diye ama yok yani. :(

:)) valla benle alakası yok:D benim tamamı kullanan yüzlerce kişi var ama hiç böyle bir sorun oluşmadı incelemek lazım veritabanında yada mail gönderen dosyada yada mail dosyasında bilgileri gönderen tpl dosyasında site adını çeken kod degiştirilmiş onun yerine e-pixel yazılmış olabilir mail dosyalarınızı ve mail dil dosyalarınızı incelmenizi öneririm...

independent46

OpenCart-TR
osdem66' Alıntı:
independent46' Alıntı:

:)) valla benle alakası yok:D benim tamamı kullanan yüzlerce kişi var ama hiç böyle bir sorun oluşmadı incelemek lazım veritabanında yada mail gönderen dosyada yada mail dosyasında bilgileri gönderen tpl dosyasında site adını çeken kod degiştirilmiş onun yerine e-pixel yazılmış olabilir mail dosyalarınızı ve mail dil dosyalarınızı incelmenizi öneririm...

O zaman bana hoşgeldiniz diyin. :D
Çünkü ben beni bildim bileli nerede antin kuntin sorunlar var beni bulur. :S
Üstadım iyi hoş diyorsun ağzından bal damlıyor da. Bir de bana bu işi nasıl yapabileceğimi biz zahmet ayrıntılı açıklayabilsen çok memnun olurum. :)

ftb ile girdim sunucuya. Opencar tın bulunduğu bölüm haricinde bir mail dosyası var sunucuya ait. tek tek içlerine girdim ama tpl adında bir dosyaya rastlayamadım. Yoksa bu dediğin dosyalar opencart içerisinde mi?

Hosting firmasına mail atım . Bizimle alakalı değil dediler ama sorun çözülmüş. Nasıl oluyorsa artık :D