Modüllere Özel Resim Nasıl Ekleyebilirim

bedavaglsn

OpenCart-TR
Arkadaşlar. Her modülün Kendine özgü arka fontu yeni resmi olsun istiyorum V 5 Modülündeki sepetim modülünü kopyalama ile siteye uyguladım başarılıda olduk. Çok şükür. Diğer modüllere uygulayayım dedim kodları biraz değitirip başaramadım. Nasıl yapa biliriz bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bahsettiğim site bu Cart modülündekli gibi her modüle font atama istiyorum.

www.bedavagelsin.com

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
Su sekilde olablir stylesheet.css içerisinde (modüllere ait claslarıdr bunlar default temaya göre)box id sine ve alt claslarına ait css kodlarını kopyala ve sitende kaç tane modülün rengini farklı yapacaksan o kadar coğaltarak yapıştır alt atla her gruba box1 box2 box3 yada box_modul adı gibi isimlendir id ve clasları daha sonra modülüne göre bu claslar istedigin renk ve backgroundları ver.. daha sonra git temanın içindeki module kalsörü içindeki dosyalardan hangi modüle hangi box ı atayacaksan ac o dosyayı ve div =id"box" yazar en başta buradaki box yerine css de verdigin id yi gir.kaydet diğer modüllerindede aynı işie yap.. en basit yolu bu biraz karmaşık gibi gelsede css bilen birisi için kolay selametle...