Gerçek Müşteri Deneyimleri

"10 Kişilik Otomatik Kamp Çadırı - 30 Saniyede Kurulum!" @kampsever_mehmet | İstanbul
"Arkadaşlar, 10 kişilik otomatik çadır aldım.
Siparişi sabah 10'da verdim, aynı gün öğleden sonra kargoya verildi. 2 günde elime uçtu. Paketleme mükemmel, balonlu naylonlarla sarmışlar. Çadırı açtım,
gerçekten 30 saniyede kuruldu, otomatik açılıyor. Su geçirmez testini yaptım, mükemmel.
Sitedeki fotoğrafın aynısı geldi, renkler bile birebir. Fiyatı 1.100 TL, başka sitelerde 2.200 TL. Çok memnunum, ailecek kamp yapıyoruz."

"12 Başlıklı Masaj Tabancası - Spor Sonrası Kurtarıcı" @sporcu_ayşe | Ankara
"12 başlıklı masaj tabancası aldım.
Sipariş verdiğim gün kargoya verildi, ertesi gün Ankara'ya geldi. Kutu özenli paketlenmiş, içinde kullanma kılavuzu Türkçe.
6 hız seçeneği var, 12 farklı başlık. Spor sonrası kas ağrılarımı geçiriyor. Şarjı 3 saatte doluyor, 4 saat kullanıyorum.
Sitede gördüğüm ürünün aynısı geldi, başlıkların hepsi kutuda vardı. Fiyatı 350 TL, pahalı markaların aynısı 1.500 TL. Tavsiye ederim."

"15W Profesyonel LED El Feneri - 8000 Lümen Gerçek!" @dogasever_ali | İzmir
"15W şarjlı el feneri aldım.
8000 lümen dedikleri gerçek, gece deneme yaptım, 200 metreyi aydınlatıyor.
Siparişi akşam verdim, sabah kargoya verilmişti. Paketleme çok iyi, darbelere karşı korunmuş. 26650 pili ile geldi, şarjı 6 saat dayanıyor.
Yağmur suyu geçirmez, darbeye dayanıklı. Zoom özelliği var.
Ürün tam olarak sitedeki gibi, metal gövde, ağır ve sağlam. Fiyatı 195 TL, bu kalite için çok uygun."

"24 Ledli Şarjlı Işıldak - 80 Saat Yanma!" @hazirlikli_fatma | Bursa
"24 ledli ışıldak aldım,
80 saat yanma süresi gerçekten doğru. Elektrik kesintileri için aldım, aynı zamanda telefon şarj edebiliyor.
Sipariş verdiğim gün kargoya verildi, 1 günde geldi.
Kutusu özenli paketlenmiş, içinde şarj kablosu da vardı. Otomatik yanma özelliği var, elektrik gidince kendi yanıyor.
Ürün tam olarak anlatıldığı gibi, 24 led çok parlak. Fiyatı 165 TL, her eve lazım."

"3 Başlıklı Şarjlı Epilatör - Pratik ve Etkili" @bakim_nazan | Adana
"3 başlıklı epilatör aldım.
Siparişi sabah verdim, öğleden sonra kargoya verildi, 2 günde geldi.
Paketleme çok özenli, ürün hasarsız. 3 farklı başlık var, yüz, vücut ve bikini bölgesi için. Şarjlı, kablosuz kullanım.
Sitedeki fotoğrafın aynısı geldi, renkleri, boyutları birebir. Ağrısız, cildi tahriş etmiyor. Fiyatı 140 TL, kuaföre gitmekten çok ucuz. Çok memnunum."

"4 Başlıklı Selülit Masaj Aleti - Evde Spor Salonu" @form_zeynep | Eskişehir
"4 başlıklı selülit masaj aleti aldım.
Aynı gün kargo gerçekten işliyor, sipariş verdiğim gün çıktı.
Kutu özenli paketlenmiş, içinde kullanma kılavuzu var. 4 farklı başlık, vücudun her bölgesine uygun. Titreşimli, ısıtma özelliği de var.
Ürün tam olarak sitede anlatıldığı gibi, selülitleri azaltıyor, kan dolaşımını hızlandırıyor. Fiyatı 220 TL, spor salonu ücretinden ucuz. Her gün kullanıyorum."

"3 in 1 Profesyonel Tıraş Makinesi - Erkek Bakım Seti" @bakimli_mehmet | Gaziantep
"3 in 1 metal tıraş makinesi aldım.
Siparişi akşam verdim, sabah kargoya verilmişti.
Paketleme çok iyi, metal kutuda geldi. Saç, sakal ve burun için 3 başlık var. Paslanmaz çelik, çok keskin.
Sitedeki fotoğrafın aynısı geldi, metal gövde, ağır ve kaliteli. Şarjlı, 2 saat şarjda 60 dk kullanım. Fiyatı 185 TL, berbere gitmekten çok ucuz. 3 aydır kullanıyorum, hala ilk günkü gibi keskin."

"Astronot Galaksi Projeksiyon Lamba - Çocuklar Bayıldı" @anne_elif | Mersin
"Astronot gece lambası aldım.
Sipariş verdiğim gün kargoya verildi, 2 günde geldi.
Kutu özenli paketlenmiş, astronotun kafası korunmuş. Uzaktan kumandalı, 8 farklı renk modu var. Çocuk odasına harika atmosfer katıyor.
Ürün tam olarak sitedeki gibi, astronotun kafası 360 derece dönüyor. Fiyatı 250 TL, çocukların mutluluğuna değer. Çok memnunuz."

"Araç İçi Isıtıcı Fan - Kış Kurtarıcısı" @surucu_ahmet | Kayseri
"Araç ısıtıcı fan aldım, kışın buğu çözme için.
Siparişi sabah verdim, aynı gün öğleden sonra kargoya verildi.
Paketleme çok iyi, kutu hasarsız. Çakmak girişinden çalışıyor, hem ısıtıyor hem soğutuyor.
Sitedeki anlatımın aynısı, buğu çözme çok hızlı. Fiyatı 195 TL, oto kuaförde 400 TL. Kayseri soğuğunda kurtarıcı oldu. Tavsiye ederim."

"Boyunluk Şarjlı Fan - Yazın Vazgeçilmezi" @yazsever_selin | Antalya
"Boyun askılı şarjlı fan aldım.
Kutu özenli paketlenmiş, ürün hasarsız. 3 kademe var, eller serbest kullanım çok pratik. Antalya sıcağında kurtarıcı oldu.
Ürün tam olarak sitedeki gibi, renkler birebir. Fiyatı 120 TL, bu konfora değer. Her yere götürüyorum."

"C-91 Elektrikli Sigara Sarma Makinesi - Pratik" @pratikci_veli | Şanlıurfa
"C-91 King elektrikli sarma makinesi aldım.
Siparişi sabah verdim, öğleden sonra kargoya verildi.
Paketleme çok özenli, orijinal kutusunda geldi. Slim makaron kullanıyor, otomatik dolduruyor.
Sitedeki anlatımın aynısı, kullanımı kolay, temizliği basit. Fiyatı 380 TL, uzun vadede çok karlı. 6 aydır kullanıyorum, arıza yapmadı."

"Çift Ekranlı Dijital Terazi - Bakkal Kalitesi" @pazarcı_murat | Trabzon
"40 kg dijital terazi aldım.
Sipariş verdiğim gün kargoya verildi, 2 günde geldi.
Kutu çok özenli paketlenmiş, kefeler korunmuş. Çift ekranlı, müşteri de görüyor. 2 gr hassasiyet, 40 kg kapasite.
Ürün tam olarak sitedeki gibi, şarjlı + elektrikli çalışıyor. Fiyatı 420 TL, pazarcılar odasından 800 TL'ye aynısını buldum. 4 aydır kullanıyorum, sıkıntı yok."

"Damlatmayan Boya Rulosu - Badana Kurtarıcısı" @evci_ayşe | Edirne
"Damlatmayan boya rulosu aldım.
Siparişi akşam verdim, sabah kargoya verilmişti.
Paketleme çok iyi, rulolar korunmuş. Gerçekten damlatmıyor, zeminde tek damla yok. Püskürtme sistemi var, etrafa sıçratmıyor.
Ürün tam olarak sitede anlatıldığı gibi, kullanımı kolay. Fiyatı 130 TL, usta çağırmaktan çok ucuz. Salonu kendim boyadım, çok memnunum."

"Buharlı Hava Soğutucu - Portatif Klima" @serinlik_ali | Samsun
"Buharlı hava soğutucu aldım.
Kutu özenli paketlenmiş, içinde buz haznesi de vardı. USB'den çalışıyor, masada kullanıyorum. Sulu klima, serinletmesi güzel. LED ışıkları ambiyans katıyor.
Ürün tam olarak sitedeki gibi, taşınabilir. Fiyatı 160 TL, bu serinliğe değer."
Kampanyalı Ürünler - Fırsatlar Kaçmaz!
KeyifNargile.com'un
"Kampanyalı Ürünler" bölümünde gerçekten uygun fiyatlar var:
Table
Ürün | Özellik | Kampanya Fiyatı |
|---|
10 Kişilik Otomatik Çadır | 30 sn kurulum, su geçirmez | 1.100 TL |
12 Başlıklı Masaj Tabancası | 6 hız, 12 başlık, şarjlı | 350 TL |
15W LED El Feneri | 8000 lümen, zoomlu, su geçirmez | 195 TL |
24 Ledli Işıldak | 80 saat yanma, telefon şarjlı | 165 TL |
3 Başlıklı Epilatör | Yüz/vücut/bikini, şarjlı | 140 TL |