KDV düzeltilmesi hakkında bilgi lütfen?

akademi

OpenCart-TR
Forumlarda inceledim fakat genelde tam olarak istediğimi bulamadım. Yardım edecek arkadaşlar inşallah çıkar.

ÖRNEKLE ANLATAYIM

Ürün Fiyatı: 118TL KDV dahil
* Müşterinin ürünün direk fiyatını görmesini istiyorum, +kdv veya kdv hariç gibi yazılar yazmasını istemiyoum.

KDV yi kapattım, müşteri 118TL ye almışsa en son toplam fatura kısmındada 118TL yi görüyor, fakat o zamanda KDV "0" gözüküyor.

Şöyle Yapmamız Mümkünmü?

Ürünün Fiyatı Sitede : 118 TL gözükecek
En Son Toplam Fatura Fiyatında : 100TL + 18TL KDV Gözükecek.

Yapabiliecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
KDV Konularını İnceleyiniz Paylaşmış Olduğum Konularda KDV olmadan Fiyatı Nasıl Gösterebilirsiniz. Ayrıntılı Kod Halinde Sorunlar Çözülmüştür.

akademi

OpenCart-TR
Belirtmiş olduğunuz konuları inceledim.
Sitemde 2000 üzeri ürünü yüklerken ürün sayfasında vergisınıfını yok seçtim ve Genel Ayarlardanda vergi oranlarını gösteri hayır yaptım.

Ürün sayfasındaki fiyatlar sabit kalıp (118TL), sepetde vergi oranı ile gösterilebilinirmi? (100+18TL gibi)

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
Evet Hangi Alanlar İçin Göstermek İstiyorsanız Gösterilebilir.

Ücretsiz Olarak Paylaşmış Olduğumuz Konuyu İnceleyerek Genel Çözüme Ulaşabilirsiniz.
ücretli destek almak isterseniz. iletişime geçebilirsiniz. ama öncelikle konularımızı inceleyin. pratik olarak birkaç değişiklikle bu sorununuzu sizde çözümlendirebilirsiniz o konularım ile.

akademi' Alıntı:
Belirtmiş olduğunuz konuları inceledim.
Sitemde 2000 üzeri ürünü yüklerken ürün sayfasında vergisınıfını yok seçtim ve Genel Ayarlardanda vergi oranlarını gösteri hayır yaptım.

Ürün sayfasındaki fiyatlar sabit kalıp (118TL), sepetde vergi oranı ile gösterilebilinirmi? (100+18TL gibi)